anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! am parul lung (mai jos de umeri) si vreau sa ma tund bob! se poate sa mi-l las la fel de lung in fata (sau cu cativa cm mai scurt) si in spate scurt-scurt?

9 răspunsuri:
| Er1 a răspuns:

Nu te tunde. Îți va plăcea poate la început și după o să regreți. Am avut odată părul până la fund și l-am tuns bob și acum cel mai mult îmi crește până la jumătatea spatelui.

| puricel a răspuns:

Eu am fost asa acum un an. merge si se vede chiar smecher [depinde de forma fetei]. important ar fi sa nu folosesti placa de par, pentru ca partile lungi din fata se tocesc si asa destul de repede. o sa intampini greutati cand va creste, pentru ca va fi greu de aranjat in spate. fetele au dreptate toate. baietii m-au tachinat ca de ce m-am tuns. altora le-a placut. daca esti rebela, merge. daca esti glam, nu happy

| OoBunnyoO a răspuns:

Se poate cum vrei tu. Cat despre baieti treaba asta e relativa, unora le plac fetele cu parul lung, altora fetele cu parul scurt. Important este sa iti placa tie si sa te simti tu bine in pielea ta. Daca vrei sa te tunzi asa, poti incerca, parul creste oricum, nu este capat de lume daca il tunzi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa am fost si eu tunsa. La spate scurt, bine pana la jumatatea cefii si in fata venea treptat mai lung ( in scari ) pana la doua suvite lungi care de abia atingeau bustul. Mie mi-a placut mult tunsoarea dar atunci eram intr-o schimbare totala de imagine si un exces de plictiseala si cum a venit s-a dus.

Răspuns utilizator avertizat
| Ells a răspuns:

Sfat: nu-l tunde.

| liviu34 a răspuns:

Buna mai bine lasa-l asa cati sta frumos parerea mea ca o sa te placa mai multi baieti si asa le sta bine la fete.

| ColorBubbles a răspuns (pentru liviu34):

Oklaughing mersi ca mi-ai spus parerea ta happy!

| ℓσνє a răspuns (pentru ColorBubbles):

Da, si eu sunt de aceeasi parere. Nu ca te vor place baietii mai mult asalaughing, dar eu spun ca e mai bine ca parul lung, decat cu Bob laughing.