Buna!
15 cm nu o sa creasca. Uleiul de masline este bun pentu varfuri nu pentu radacina. Pentu radacina poti folosi ulei de ricin, pui cateva picaturi la radacina, masezi, lasi peste noapte sa actioneze iar dimineata clatesti.
Samponul despre care vorbeste ea este Favisan pentru cresterea parului si costa 10 lei.
Pe langa el incearca sa iti faci masaj al scalpului in fiecare zi timp de 4 minute.
Nu te spala pe par foarte des pentru ca il degradeaza sa il speli de exemplu in fiecare zi.
Foloseste sampon si balsam potrivit pentru el.
Incearca sa iti cumperi niste pastile speciale pentru par; acestea au multe vitamine si ajuta la crestere.
De asemenea mananca sanatos si bea multa apa-parul are nevoie de hidratare.
Poti folosi o data-de 2 ori pe saptamana o masca naturala.
Uite aici cateva masti ce accelereaza cresterea.
Masca din ulei de masline+1galbenus+zeama de lamaie
Masca din praf de cedru+1galbenus+zeama de lamaie
Masca din 1galbenus+ 1 lingura de smantana+ 1 lingura ulei de germeni de grau+ 1 lingura zeama de lamaie
Masca din 1 capsula de vitamina E+ 1lingurita de miere+1galbenus
Masca din 1 galbenus + ulei de masline
Masca din ulei de ricin+1 galbenus de ou
Masca din 1 galbenus+ 2 linguri tinctura de brusture
Masca din banana+ 1 lingurita de miere+ 1 ou+ jumatate de pahar de bere
Masca din ulei de masline+ulei de ricin+1galbenus+ suc de lamaie
Masca din ulei de ricin+ ulei de migdale
Masca din suc de ceapa+ 2 lingurite de miere
Masca din usturoi zdrobit+ 3 linguri ceai de musetel+ 1 galbenus+ 1 lingura ulei de aloe vera+ 1 lingurita de miere
15 cm nici o sansa in 7 luni )
10 cm, posibil
eu folosesc un sampon + lotiune concentrata pentru cresterea parului si creste cam 2 cm pe luna, am folosit jumate de an samponul ala dar crestea in mod normal parul, 1 cm -1, 5 pe luna
sunt de la oriflame produsele, eu mereu mi le iau la reducere si vin cam 40 de lei impreuna si ma tin cam 2 luni. Is destul de bunicele, na nu astept sa imi creasca peste noapte dar creste putin mai repede, e bun, decat deloc. Am incercat si uleiul de ricin dar nu a functionat deloc la mine, sa nu mai zic sa imi era mega lene sa il tin o noapte in cap, cu samponulma spal cand fac baie, cu lotiunea ma dau dupa ce ies din baie, cand e parul inca ud, si cam atat, nici un stres ^^
Se numeste HairX Advanced in caz ca te-ar interesa ^^
Am folosit si eu ulei de ricin impreuna cu cel de masline si sincer, nu mi-a crescut, doar mi-a "umblat" pe la textura
Am vazut sampoane pentru cresterea parului dar nu stiu, nu am incercat.
Exista un sampon pentru cresterea parului nu mai stiu cum i spune il gasesti la plafar sau la farmacii naturiste.sa sti ca este foarte buna.sau poti sa folosesti ulei de ricin dar nu stiu cat de bun este dar mai repede ia samponul despre care vorbeam
DaciaRomania întreabă: