| Anutzabhaaa a întrebat:

Funda! Am parul un blond inchis (aluniu) si ma gandeam sa imi fac varfurile cu vopsea dar nu stiu ce sa aleg dintre; blond deschis, mov si roz? Ms

9 răspunsuri:
| Pufi1999 a răspuns:

Blondul este o schimbare mai usoara, dar pentru a iesi in evidenta asi alege movul. Rozul e o culoare mai tipatoare, mai bine o incerci alta data

| Anutzabhaaa explică:

Va multumesc tuturor o sa imi fac varfurile blonde :*

| nesuferit a răspuns:

Verde sau albastru

| Alesandraas a răspuns:

Bună, eu am părul exact aceeaşi culoare ca şi tine şi sincer m-aş face un blond deschis la vârfuri şi asta vreau cât de curând să-mi fac, mai ales că vine ziua mea acuşica.

| DemonvsAngel a răspuns:

Daca este cu o nuanta mai inchisa pe mov, dar daca e deschisa fale roz, dar sincer as opta pe roz, dar un roz ca liliacul sau coral

| Geoツ a răspuns:

Esti blonda, clar roz. laughing

| ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ a răspuns:

Blond deschis ar arăta cel mai bine happy.

| up2 a răspuns:

Parerea mea este ca blondul ar fi cel mai potrivit...rozul si movul ies pre mult in evidenta...

| CynthiaElizabeth a răspuns:

Dupa parerea mea, suvitele mov cred ca se potrivesc mai mult la un par inchis la culoare, cum ar fi brunet.
Suvitele roz se potrivesc cu un par mai deschis la culoare, cum ar fi blond deschis.
In cazul tau, daca ai o culoare saten spre blond sau un blond cenusiu, cred ca cel mai bine s-ar potrivi suvitele blonde.
:-)