| BloodyBlade a întrebat:

Funda! Buna TPU daca merg pe bicicleta(electronica) cate 25 de minute in fiecare zi timp de 1-2 saptamani si fac si in fiecare seara exercitii(genoflexiuni,abdomene, etc)iar in timpu zilei mananc maxim 500 de calorii cate kg voi slabi?(in 1-2 saptamani)Si...mersul pe bicicleta(electronica) imi face picioarele mai subtiri? P.S.: am 1.71 si 54-55 de kg si as vrea sa ajung la 50-51kg,poate imi puteti da niste sfaturi.Multumesc!happyFunda!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

500 de calorii pe zi te baga in spital la perfuzii, vei slabi daca faci ce ai enumerat ca faci dar iti recomand sa nu faci foamea cu caloriile alea de bebelusi

| Pufi1999 a răspuns:

500 de calorii, o sa ajungi in sicriu! Calculeaza-ti pe internet cate calorii ai nevoie zilnic, scade 500 si atat trebuie sa mananci ca sa dai jos 2 kilograme pe luna.

| L7w7n7d7 a răspuns:

500 de calorii? Eşti nebun?
Nu aşa se slăbeşte, slăbeşti tu rapid dar după aia o să pui dublu.
Nu aşa se dă jos grăsimea, tu probabil vrei să dai jos din grăsime, nu să slăbeşti. Dacă slăbeşti nu înseamnă neapărat că ai dat jos din grăsime, înseamnă doar că ai un corp mai vulnerabil şi mai slab.

| Inovssakura a răspuns:

Ei zic sa consulti mai intai un nutritionist l7w7n7d7. Are dreptate. Si nici macar nu esti grasa(cred ca esti fata ). Dc vrei sa ramai asa si sa nu te ingrasi dublu va trebui sa tii dieta toata vatastraight face