| Shor_Miky_1992 a întrebat:

*FUNDA* Care este cel mai bun BB cream lansat pe piata romaneasca? Care sunt avantajele si dezavantajele aplicarii lui?

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Pe piata din Romania as zice ca ar fi cel de la Maybelline. Garnier este varza total. Avantajele BB crem-ului sunt ca este si fond de ten, primer, crema hidratanta, crema impotriva acneei si crema cu SPF.

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cel de la Yves Rocher mi se pare cel mai bun, nu se compara cu Garnier si Maybelline.E mai scump, dar isi merita banii, acoperirea este buna(este un BB Cream, nu poate acoperi ca si un fond de ten)

| 1234abcd a răspuns:

Avantaje ar fi ca este un produs ce contine mai multe produselaughingare si fond de ten, si baza de machiaj, si crema si multe altele

in loc sa te dai cu crema apoi cu baza de maciaj dupa sa aplici fondul de ten, dupa corectorul, pudra si iluminatorul aplici doar un singur produs care tine locul la toate acestea

dezavantajele ar fi ca nu are acoperire mare(e un BB cream dar uni nu inteleg asta si se asteapta la o acoperire super mare exact ca cea a unui fond de ten)

| samykriss a răspuns:

Incearca si tu unul de la Garnier uite ce fel face fata http://www.google.ro/......tp?/imgres eu cred ca nu are niciun dezavantaj, sper ca ti-am fost de ajutor :*

Întrebări similare