Ferestet de dulciuri. Incearca sa mananci grapefruit,salata, carne de pui fiarta sau de peste,sa bei ceaiuri,sa bei apa multa,lapte degresat,legume (in afara de cartofi, soia, mazare fasole uscata).
Uite si aici o dieta destul de eficienta:
Micul dejun
O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de graprefruit neindulcit.
Doua oua fierte sau prajite in putin ulei de masline.
Doua felii de sunca presata sau parizer slab, de pui.
Pranz
Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor sau la gratar, pe saturate.
O salata fara sos.
Cina
Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor sau la gratar, pe saturate.
Legume pe saturate, dar in afar de cartofi, porumb, mazare, fasole uscata, soia.
Inainte de culcare
Un pahar de lapte degresat sau suc de rosii.
fundita?
Trebuie sa eviti grasimile de orice natura,painea alba si produsele de patiserie,prajelile, dulciurile si sucurile din comert. daca vrei sa slabesti sanatos trebuie sa ai o dieta adecvata varstei, sexului si activitatilor pe care le ai.trebuie sa faci multa miscare zilnic, pentru a elimina grasimea deja existenta in fibra musculara.sa te hidratezi si sa mananci mancarea care este procesata cat mai putin.salate si cruditati ca prim fel zilnic, fructele la cca. 2 ore dupa mesele principale, carne slaba de pui, vita sau peste.indulcitorii sunt daunatori,dau dependenta si pe termen lung pot provova boli ale sistemului nervos. evita sucurile acidulate(cola, fanta)si bea sucuri narurale, singurele sucuri naturale sunt doar cele facute in casa.lactate degresate, cereale integrale si doar dimineata pentru ca au energie care se elimina pe parcursul a 4-5 ore, paste de orez(tipic chinezesti).
De care sa te feresti : Alcool,Tot ce contine grasime,dulciuri.
Sa le consumi des:Fructe si legume proaspete, iaurturi naturale, ceaiuri.
Cel mai des ar trebui sa consumi fructe si legume si ar trebui sa te feresti de grasimi,dulciuri, carne. P.S :sa consumi cat mai multi ardei grasi, varza, ceapa si spanac
Buna!
Fereste-te de paine, dulciuri, produse de patiserie, alimente prajite, alimente cu ulei mult, mezeluri, si ar fi ideal sa consumi cat mai multe fructe si legume, supe, apa si mult... sport.
Si eu vreau sa tin dieta dupa Anul Nou. Poate imi trimiti mesaj si facem amandoua un,, plan". Mi-ar placea sa am o partenera de suport.
Multa bafta si un An Nou plin de realizari!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: