Eu folosesc CUTADEN, un unguent la un pret acceptabil, zic eu. Vreo 12 lei...folosit in fiecare seara inainte de culcare, in o saptamana mi s-au redus vizibil cosurile!
Ce tare.
deci se elibereaza fara prescriptie medicala?
Si nu e periculos?
Nu e periculos! Il poti lua si fara prescriptie.
Cel mai sigur este sa intrebi la farmacie. Nu-ti mai alege tu firma etc. pentru ca nu lucrezi in domeniu. Mie mi-a recomandat o solutie pentru cosuri foarte eficienta de 10 lei.
Asta cam cand a fost?
Ceva rezultate ai observat?
Vreau ca dupa ce nu mai folosesc sa nu-mi mai apara
Da, au existat rezultate. Daca esti adolescenta iti vor aparea pana la 18 ani, n-ai ce sa le faci. Eu folosesc solutia cam de jumatate de an.
Nu stiu ce sa zic. vreo cateva nu strica..insa la mine pe pometi si frunte nu mai zic E un dezastru si ma uit la alte fete de varsta mea care n-au asa ceva
E AIUREA
Si cam cat te tine aceasta solutie?
Cam o luna asa ceva.
Dacă nu ai tenul gras încearcă crema de gălbenele sau tinctură de gălbenele. Este ieftin şi eficient. Dacă nu funcţionează, mergi la dermatolog, numai el îţi poate recomanda ceva potrivit pentru tipul tău de acnee.
E ceva cu,, c'' la inceput si costa 4 lei.
Si eu am avut cosuri si am scapat de ei dupa vreo 2 saptamani!
Cel mai simplu remediu contra cosurilor este ceaiul de radacina de brusture. Radacina de brusture o poti scoate singura din pamant pe gratis.
Citeste despre dozaj, indicatii, contraindicatii si alte beneficii ale brusturelui:
http://dryplants.com/burdock/
DaciaRomania întreabă: