NU conteaza varsta.Sutienul fixeaza sanii mai bine si ajuta la mentinerea lor, doar ca sutienul contine un fel de sarma care sta sub sani si se spune ca acea sarma contribuie la anumite boli.Acum nu stiu. Poti sa porti bustiere de la varsta asta.Nu contin sarme dar fixeaza sanii perfect. Funda?
Eu am 11 ani si nu prea e bine sa porti acum pentru ca mai incolo o sa ii ai lasati. Eventual poarta bustiera :p
Fundoi?:*
Bineinteles,
Ar trebui sa porti sutien inca de cand intri la pubertate. Nu neaparat pentru sustinere, ci mai mult pentru aspect. O fata ce nu poarta sutien arata. teribil, mai ales cand se vede totul.
Conteaza pentru ca te faci de ras. daca ti-au crescut sanii, nu purta sutien , poarta bustiera
Ideea e sa porti sutien atunci cand ai ce sa pui in el...
totusi, la varsta ta e "prostesc" sa iti pui sutien, inca mai ai trasaturi de copil la 11 ani si nu va arata ok pe tine. mai bine incerci o bustiera sport, se gasesc modele dragute si e ceva intre o bustiera simpla si un sutien...
concluzie, sutien inca nu... o sa arati oarecum.ieftin
Nu prea conteaza varsta.
Si eu am 11 si port pentru ca-mi trebuie.
Nu are sens sa porti daca nu-ti trebuie, ca eu am o golega care nu poarta si i se vad sanii ft tare
Nu dar sa nu porti sutien push up pentru ca sanii tai sunt inca in cerstere :* Funda?
Parerea mea e sa porti sutien cand ti's mai mari sanii, eu la 14 ani am inceput sa port... pentru ca daca porti de pe acum se zice ca nu'ti mai cresc sanii
Depinde de la persoana la persoana. Eu am inceput de la 13 ani, fiindca de bustiera numai erau. Daca nu sunt mari iti propun sa iti iei o bustiera. Totusi la 11 ani nu cred ca ai sanii de sutien.
adryyy întreabă: