| aleksia1 a întrebat:

Funda.Cum se aplica tratamentele de la avon si oriflame pentru cresterea unghiilor? Adica stiu ca trebuie masate dar nu stiu cat timp trebuie lasate sa se usuce etc.Si daca ati mai folosit imi spuneti va rog daca sunt bune? multumesc!

Răspuns Câştigător
| Metamorphose a răspuns:

Eu am de la oriflame.Asa ca o sa iti spun ce stiu. Seara, aplic pe unghii si masez (depinde si de produs) apoi las sa se usuce. E chiar foarte simplu.(sper ca ti.ai dat seama ca chestia asta nu o faci cat timp ai ojă pe unghii). Cat despre rezultate da, chiar am obs. ca cresc mai repede. Despre avon nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu am folosit tratament pentru cresterea unghiilor de la avon da chiar ma gandeam sa imi comand si sa fac o comparatie. Sper ca te.am ajutathappy Daca raspunsul meu nu ti.a servit la nimic ignoră.l.(pupic!:X)

2 răspunsuri:
| CrisAvon a răspuns:

Cel de la Avon se aplica pe unghia curata, se maseaza putin iar apoi astepti sa se usuce. Eu l-am avut si este foarte bun, ti-l recomand. Daca vrei sa comanzi produse Avon sau sa vezi urmatoarele brosuri da-mi un mail la avon.cristina22@yahoo.com si te voi ajuta cu placere.

| TuRqOiSe a răspuns:

Eu am avut de la Avon si le-am lasat la uscat pana s-au uscat.Chiar e bun ca au crescut mai repede