| TheMoon15 a întrebat:

Funda. De aproape 7 luni mi-am lasat parul sa creasca. Chestia este ca nu am inceput din start cu el scurt pentru a creste egal pe toate partile. Drept urmare parul din fata e mai scurt de cat cel din spate. Intrebarea mea este-E ok ce am facut? Sau trebuia sa incep cu 1?

Răspuns Câştigător
| Drkurt01 a răspuns:

Mie nu mi-a pasat. L-am lasat lung pana la umeri inainte sa-l tund.
E normal sa fie mai lung in fata decat in spate. Cand o sa-ti creasca destul de mult parul din fata o sa il dai pe spate si nu o sa te mai deranjeze, desi eu am preferat sa-l las pe fata si sa-l las pe cel din spate sa creasca pana la umeri.
Ar fi o nebunie sa ti-l tunzi la 1 dupa 7 luni de asteptat! Lucrurile se pot îndrepta si dupa.
Ar putea fi folositor sa cauti pe net ca cine ai vrea sa ai parul. Eu il am Kurt Cobain like de exemplu. Asa o sa fie mai usor sa ii arati frizerului.

| TheMoon15 explică (pentru Drkurt01):

Actually, natural il am si eu ca al lui Kurt.Mai am de asteptat vreo 10 zile si scap de ankward stage of hair growing. Noroc si mersi ))

3 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Asta depinde de tine.
Nu toată lumea îsi poarta parul tuns drept. Exista tunsori in scari, tunsori bob. Aceste tunsori nu sunt egale.
Dacă vrei o tunsoare cu taietură dreapta, va trebuii să apelezi la foarfecă.

| andreea567890123 a răspuns:

E ok asa. Dar dacă nu ti l-ai hidratat vei avea si vârfurile uscate. Stiu ca nu iti convine. Dar trebuie sa te duci sa ti-l tunda la acelasi nivel, ca apoi să crească la acelasi nivel. Si daca 7 luni nu ți l-ai mai tuns, cred ca ai niste vârfuri uscaate.

Du-te la tuns, tunde-te pana unde e cel mai scurt fir, ingrineste-l cu balsam, cu masca de par si gata