| anonimus20 a întrebat:

FUNDA! FUNDA! FUNDA! Care sunt masuriile unui fotomodel, ma refer la inaltime, umeri, talie si solduri? P. S. Spuneti-mi ce stiti!

Răspuns Câştigător
| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

Ce calitati trebuie sa ai pentru a fii fotomodel: bustul trebuie sa aiba intre 90-95 cm, talia intre 60-65 si soldurile 85-90 cm, inaltimea nu prea conteaza, avand in vedere ca nu se observa in poze (dar totusi nu sa ai 1m. 50cm)
si calitatile unu manechin(cel care umbla pe catwalk (podium) ) sunt cele care le-a enuntat "saidlaura" mai jos happy sper ca ti-am fost de ajutor:*:*

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cât mai slabă și cât mai înaltă!
Pa, pa.

| anutza a răspuns:

Minim 1.70-1.75
90-60-90

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

Multumesc pentru fundita:X

| lightblueC a răspuns:

Masura bustului nu conteaza asa de mult. Eu, cel putin, asa mad la fotomodelelel si modelele internationale gen Sasha Pivovarova, Abby Lee, Coco Rocha, Lindsey Wixon, Lara Stone, Karlie Kloss si multe altele care le gasesti prin toate revistele de moda.

| Picsxie a răspuns:

90-60-90

| saidlaura a răspuns:

Buna,umeri nu conteaza dar inaltimea trebuie sa fie minim 1, 75, bust 90, talie 60 si solduri 90 astea sunt masuriile perfecte dar maxim trebuie sa fie asa la bust 95-97 talie maxim 94 si solduri maxim 92 de ex. daca ai in solduri 99 si inaltimea 1, 73 nu ai sanse ca model