| CorinaAici a întrebat:

Hei! Cum imi pot "educa" stilul? Vreau sa spun, mai mult port tenisi, pantaloni si tricouri si vreau sa invat sa-mi fac un stil original prin care sa ies in evidenta. Si, nu in ultimul rand, vreau sa invat cum sa combin hainele si sa le fac sa para mai mult decat sunt. Mercii. ^ ^

4 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

Hainele sunt haine si n-ai cum sa le faci sa para mai mult decat sunt.
Sfatul meu sincer e sa te imbraci cu ceea ce-ti place tie,inspira-te din reviste,de pe yt, we heart it, facebook, etc gasesti multe, multe lucruri interesante.Da o fuga prin mall si cu siguranta vei gasi haine, pantofi si accesorii pe placul tau.Trebuie de asemenea sa inveti cum sa combini culorile, regula de care tin eu cont? Negrul, albul si griul merg cu orice laughing Fi originala fiind tu! Bafta!

| tenshi261 a răspuns:

Imbracata ceva de genu? http://www.youtube.com/watch?v=-fsFBjyMHQ0&feature=player_embedded

ai putea sa te inspiri uitandu-te la korean fashion sau japanese fashion

| eatpraylove a răspuns:

Poate daca te-ai uita la niste seriale te-ai putea inspira, un serial cu si despre fashion pe care ti-l recomand este JANE BY DESIGN poate si filmul THE DEVIL WEARS PRADA care sunt sigura ca te va ajuta mult, poate sa te inspiri din reviste : VOGUE, ELLE, chiar si COOL GIRL(au niste idei dragute si iti spun si de unde au luat hainele si astfel poti si sa imiti daca inca nu esti sigura pe propiile insticte plus ca este o revista cat se poate de accesibila, elle-urile sunt destul de scumpe), altfel n-ai cum sa ai un stil, trebuie sa transpui ce vezi in stilul tau personal, sper ca te-am ajutat :*

| Zeflemitoarea a răspuns:

Păăăi...te poţi îmbrăca cu un sac de cartofi. Şi în loc de ghiozdan, poţi lua o pungă din aceea cu sigla Kaufland pe ea.
Îţi dai seama, că cerând sfaturi cum să fii originală, vei primi sfaturi considerate originale, care sunt de fapt extrem de comune?
Dacă te simţi bine în ce te îmbraci acum, îmbracă-te aşa în continuare. În cel mai bun caz, odata cu schimbarea asta pe care o vrei radicală, o să pari o superficială, care vrea să iasă în evidenţă mereu.
Despre combinare, învaţă mai întâi să combini culorile.
http://www.roportal.ro/articole/cum-sa-asortezi-culorile-2806.htm