Eu,am o intrebare pentru tine.Nu e incomod aparatul, adica, eu cand am aflat ca trebuie sa port, am plans de nu am mai putut, si in aceasta toamna o sa-l pun.
Stai linistita! O sa te doar la inceput, asa ca o presiune, dar asa cum zilele trec asa si durerea dispare treptat! O sa fie bine! Si nu e incomod deloc, nici ss'it nu vorbesc. Keep calm! >
Nu se desprinde niciun bracket, am avut si eu 3 ani de zile si nu are cum sa se desprinda, adica la mine in astia 3 zile am mancat ce am vrut am facut tot ce e normal si nu s.a intamplat nimic, deci stai linistita
Mersi mult! :* si sper sa nu zici minciuni..chiar ai purtat 3 ani aparatul?
Dc asi zice? stiu cum e sa porti, insa eu am purat din clasa a2a pana in a5a la inceput si dupa aparatu asta iti mai pune ceva pe dedesubt, idee e ca la varsta aia in a2a iti dai seama ca nu aveam grija la ce mananc si la ce fac nu ma prea preocupa, adica nu.mi dadeam seama probabil acum asi fi pus aceeasi intrebare ca tine, si da l.am purtat 2 ani jumate aproape 3 :*
Dar ca sa fii mai sigura intreaba medicul stomatolog, paraca in primele zile nu aveai voie nuci sau ceva in gen, nu mai tin minte dupa cum am zis au trecut 4 ani de atunci, atata stiu ca nu s.a intamplat nimic sper sa ai si tu norocul meu :*
anonim_4396 întreabă: