| adellina`ss:X a întrebat:

Funda! Hey, am o intrebare! Cum sa scap de cosuri? Defapt nu sunt cosuri. sunt ca un fel de bubitse mici de culoarea pielii pe frunte si nu stiu cum sa scap de ele.nu cred ca sunt de la caldura pentru ca si iarna tot la fel sunt.si nu sunt nici cosuri pentru ca nu sunt rosii deloc. m`am dat cu crema sh degeaba. ce altceva as mai putea sa fac in afara de creme si alte prostii.am 13 ani! Dau cate fundite vreti daca imi puteti spune!

Răspuns Câştigător
| nana a răspuns:

Salut adellia´ss:X.Esti la varsta pubertatii si nu ar trebui sa te ingrijoreze sau sa te simti complexata este normal.Cred ca esti o fetita frumoasa.Trebuie doar sa faci ceva simplu si rezultatele vin. Dar ai nevoie de rabdare si ambitie. Ce trebuia sa faci este simplu si da si rezultate. Dimineata dupa ce te speli pe fata, ungi locurile cu lamaie, lasi sa se usuce, cam 20 de minute si limpezesti fata cu apa calduta si nu stergi usor prin tamponare cu un prosop moale.Mai poti cumpara de la farmacie sapun cu sulf, te vei spala cu el dimineata si seara, de la plafar cumperi ulei de cimbru, cu el vei tampona locurile de 2 ori pe zi. Este sezonul pepenilor si zeama de pepene este suuper benefica pentru ten. La fel tamponezi fata ori de cate ori ai timp dupa ce vii de la scoala, apoi limpezesti cu apa calduta.Fructul papaya este iar foarte bun. Poti lua 1 frunct de papaya, 2-3 linguri de smantana, se decojeste fructul, se scot samburii si se zdrobeste fructul cu furculita.Se adauga smantana si se amesteca.Se aplica pasta pe comprese si se lasa sa actioneze 30 de minute. Clatesti cu apa calduta. Acest tratament este foarte usor si te v-a scapa in cel mult 4-5 sedinte. Sper sa fii fost de ajutor si sa fii o fetita frumoasa in continuare. Succes. Pup.
nana

4 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Incearca sa iei skinoren pentru ca e bun pentru cosuri, in cazul in care ti-au aparut de la o alergie i'a aerius(pastile, pentru ca e bun pentru orice alergie)de asemenea si crema nidoflor este buna atat pentru cosuri cat si pentru mici inflamatii ale pielii.

| Strawberry89 a răspuns:

Am folosit si crema nidoflor si aerius recomandate de doctor, crema da si ea rezultate dar mai greu fata de acele pilule aerius suny extraordinare, eu am avut probleme cu o alergie imi aparusera niste pete rosii pe fata, dar habar nu am de la ce si in 5 zile maxim mi-au trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu-ti doresti ceva de la farmacie si preferi un remediu naturist, incerca cu usturoi. Taie rondele de usturoi si cu partea zemoasa maseaza zona afectata si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(te poti da si seara inainte de culcare si lasi zeama sa actioneze pana dimineata). La inceput va ustura destul de tare, dar se va obisnui pielea dupa 3-4 zile.

| nana a răspuns:

Multumesc adellina´ss:X pentru fudita. Tocmai citeam ceva pe net si cand ma uit pe mail, surpriza! Azi a plouat cu fundite la mine.rolling on the floor
Multumesc inca o data. Pup.
nana