Poi.ooff. nu mai folosii fixativ.Stiu ca nu poti sa renunti la el, dar il poti inlocuii cu o spuma.Eu o folosesc pe cea de la WELLA FORTE SUPER STRONG HOLD si e fff super http://www.google.ro/......tp?/imgres cea din mijloc. Ca si masca eu folosesc De la schvarzkopf Gliss hair repair pentru par uscat sau deteriorat ( cea roz). incear ca te limitezi la a folosii placa de max.2 ori pe saptamana. Foloseste balsam si daca vrei spuma de la wella o poti aplica pe parul ud, iar apoi dupa ce te usuci iti va sta cum vrei tu P>S> citeste pe spate. Funda
...daca parul meu ar avea gura ar tipa. " si te mai si strambi la mine, da? Ma stramb si eu, poftim .
Deci placa este recomandata doar la evenimente cam de vreo 6 ori pe an.
Placa deterioreaza varfurile deci trebuie sa folosesti ceva pentru varfuri despicate, eu recomand elmiplant.
Poti incerca gama de sampon si balsam de la dove [ full control ].
O data pe luna varfurile se tund.
O data sau de doua ori pe saptamana se aplica o masca pentru par, una pentru hidratare sau nutritiva si una pentru par degradat. Se aplica prin rotire, saptamana asta x iar saptamana viitoare y, ca sa nu ne trezim ca parul si scalpul nu mai reactioneaza.
xoxo
anonim_4396 întreabă: