| FunkySmile a întrebat:

[FUNDA]. Hi. Deci am cel mai croaznic par. e cret cryingcryingcryingcrying. Si de la atata placa s-a ars, s-a deteriorat sad, nu mai are stralucire, si are foarte mult volum, mai ales dupa baie, daca il las sa se usuce in voia lui se umfla cryingcrying. Si ma gandeam poate imi recomandati ceva voi pentru par, cum ar fi: o protectie pentru par, o masca ceva, nu stiu si mai ales ceva sa nu mai am atata volum sad si sa ii redea stralucirea aia si dupa ce ma fac cu placa totusi sa reziste ceva timp drept tongue.
Deci help.
P. S: Nu mi-am, vopsit parul pana acum adica mai demult cu 2-3 ani in urma mi-am facut cateva suvite, am parul castaniu si un pic mai jos de umeri tongue.
Peace kiss

4 răspunsuri:
| Alexandra8989 a răspuns:

Pai...eu am aceeasi problema dar folosesc masca pentru par pe nume planet spa de la avon. funda

| Melissa_7617 a răspuns:

Hei. si eu am exact aceeasi problema. pai uite cateva sfaturi. daca vrei sa ai parul mai moale si sa scapi de arsaturi. poti folosi masti de la garrnier sau ulei de masline. sper ca te-am ajutat. ia id daca mai vrei sa vbim sau sa impartim pareribig grin green_kidd3 pa:*

| deea_7942 a răspuns:

Incearca masti cu ulei de masline incalzit (putin) si galbenus. Dupa cateva saptamana de facut masca asta se va vedea rezultatul! Cel putin la mine a avut efect!

| kittyKatAlawaysHappy a răspuns:

Sincer eu adooorr:X parul cret. Am o colega care este in situatia ta, si si-ar dori sa facem schimb da parlaughing(eu am parul drept) Mie imi place cum ii sta cu parul drept, adica cand si-l face cu placa, dar arata bestial cu parul cret. Pt a nu fi prea umflat, adica cu mult volum ea se da cu spuma (si fixativ uneori) dupa ce si-l piaptana f bine, pentru a-l mai ondula, adica sa nu mai fie atat de cret.

Deci concluzia:parerea mea e ca ar trebui sa-l lasi cret, iar pentru a nu mai avea atat de mult volum sa te dai cu spuma dupa ce-l descurci f bine pieptanandu-l. asta e parerea meabig grin

oricum bafta!winking