| LoOvE a întrebat:

Funda! Mama mea are 38 ani si ii cade parul ingrozitr de mult asta nu inseamna ca nu imi cade nici mie, dar ei rau de tot.INTREBARE:Remedii nat.sau orice altceva, dar fara sa cumpar(daca cumpar sa fie sub 20 lei), ca sa nu-i mai cada parul.

Răspuns Câştigător
| Minnie a răspuns:

Chelstop - aprox 10 lei. Este o solutie romaneasca, lichida.Pe mine m-a ajutat enorm si de cand l-am folosit nu am mai avut vreodata probleme.Am folosit 2 sticle conform prospectului si nici nu am mai avut probleme, si asta a fost in liceu deci acum muuuuulti ani.Sau spalat cu sapun de sulf care e cam 3-4 lei. Miroase urat si lasa parul gras primele spalari dar incet incet il va face ca la sampon si va deveni f rezistent si fara pic de matreata!

3 răspunsuri:
| misss a răspuns:

Si la mami ii cadea si a folosit Untura de Urzica si chiar a functzionat, si nu nici nu este scumpwinking

Stefan
| Stefan a răspuns:

Probleme de aceasta natura am avut si eu intamplator. La sugestia unui prieten am folosit un sampon impotriva caderii parului cu urzica si mesteacan, la un pret de numai 9 lei. Acest sampon este destinat combaterii si prevenirii caderii parului in principii naturale de origine vegetala.

| anka a răspuns:

Amesteca intr-un vas de ceramica (nu ai voie plastic) urmatoarele ingrediente:
2 linguri de miere
2 capsule de vitamina E
10 picaturi de vitamina A,
2 linguri de iaurt cu 3, 5 % grasime,
zeama de la ½ lamaie,
un galbenus de ou
6 picaturi de ulei de ricin
2 lingurite tinctura de urzica
Se aplica pe radacina parului, se maseaza scalpul timp de 10 minute apoi se lasa sa actioneze 30 minute, dupa care se continua procedurile obisnuite de spalare. Masca se aplica pe par de doua ori pe saptamana.
O alta reteta ar fi: Incalzeste jumatate de cescuta de ulei de ricin, aplica-l pe parul ud si maseaza scalpul pentru cateva minute. Ia apoi un pieptene cu dintii rari si trece-l prin par de cateva ori. Inmoaie un prosop in apa calda, stoarce-l si inveleste-ti parul cu el. Dupa 15 minute spala-ti parul cu sampon pentru a indeparta uleiul. Vei obtine un par matasos si stralucitor. In plus, uleiul de ricin iti va hrani scalpul indepartand matreata si ajutand parul sa creasca.