| FunkySmile a întrebat:

[ FUNDA MARE MARE MARE ]. Hi. Imi cade in prostie parul crying, faza e ca eu sunt creata... bleah si de aceea mil indrept in fiecare zi sad, folosesc o masca de par, balsam, si inca o solutie pentru stralucire ceva in genu, parul meu e c-am ars, iar cea mai groaznica chestie e ca sunt creata si mie c-am frica sa ma tund sad.
Ceva remedii pentru a oprii caderea parului, ceva ce la voi a functionat, de cumparat sau facute in casa numai sa dea roade. Oare daca m-as tunde in scarii mi-ar sta groaznic stiind ca eu sunt creata si am mult volum de mi se umfla parul cat Casa Poporului (exagerez un pic tongue dar ceva de genu laughing ) si s-ar putea sa renunt la placa, poate desi slabe sanse sad sunt dependenta de ea sad.
M-as duce la un medic dermatolog dar imi e rusine adica doar pur si simplu ma duc si ii zic ca imi cade parul sad, hmm nu stiu sad.
Deci hellp cryingcryingcrying.
Peace big hug kiss

Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

Du-te la dermatolog, cu curaj, pana nu chelesti de tot! Un dermatolog este cel mai in masura sa iti dea niste sfaturi competente. Nu trebuie sa iti fie jena. Ce, crezi ca dermatologul ala nu a mai vazut persoane la care cade parul in prostie? Si, in alta ordine de idei, ce e tampenia asta cu indreptatul parului cu placa? Mi-e dor de nu iti inchipui sa vad o fata cu parul cret natural!

2 răspunsuri:
| Dreamer a răspuns:

In primul rand, eu zic sa-ti accepti parul asa cum este, sa te tunzi si sa mergi la coafor, sa nu mai folosesti tu acasa in fiecare zi cine stie ce masti de par, balsamuri etc si sa caut sa-l aranjezi intr-un fel asa cret cum este...Madd Creata, hai ca suna frumos nu te mai plange atat, zi mersi ca ai par, eu m-am tuns nr. 3.

| bubulina_3921 a răspuns:

Ar trebui sa renunti la placa pentru ceva timp. Te poti duce la farmacie sa ceri ceva pentru caderea parului...Sar putea sa iti dea o crema in stilul balsamului, care trebuie sa iti dai cu ea dupa baie. Stai 4 maxim 6 minute cu ea si apoi te limpezestibig grin...La mine a functionatbig grin