Cred ca nu prea conteaza cum dormi cu parul o data ce te piepteni de dimineata...dar ai putea sa dormi cu parul prins in coada de cal (asa dorm eu de obicei)
Doar sa nu te deranjeze
Buna!
Am auzit ca e indicat sa dormi cu el desprins. Eu însa îl prind într-o coada simpla, iar dimineața următoare arata aproape intact dacă nu te foiești.
Sper ca te-am ajutat!
Eu cand dorm imi prind parul doar la spate. intr-o coada lejera. pentru a imi sta parul bine si cu volum in varful capului. restul il las desfacut. dar cred ca cel mai bine dormi cu el desfacut pentru ca prinzandu-l la spate iti ramane semn ca l-ai avut prins. succeS!
Poi,eu de obicei dorm cu el prins.Impletit,preferabil.Cand sta impletit nu se mai incurca rau.Doar ca sta ciufulit, dar nu te chinui sa il descurci.Succes!
Buna eu am parul aproape pana la fund(am spus aproape ),si seara ca sa nu mi se incurce(ca parul meu e moale si se incurca repede de aceea il tin mai tot timpul coada despletita) deci seara, il impletesc, dar tot ma iasa cate o suvita, iar dimineata numai trag asa de el ca se mentine mai descurcat. www.kudika.ro:*:*:* paaaa
Eu am par lung si usor ondulat si dorm cu el prins in coada.Cat despre cum arata a 2 a zi, depinde de cat de mult m-am miscat in noaptea aia. Daca ma invart de 10 ori pana adorm e cam ciufulit, daca nu, arata bine.Dar de pieptanat oricum il pieptan indiferent de situatie.
Eu il impletesc intr-o coada si a doua zi e ca nou.
Plus ca sta si putin ondulat.
Funda?