Bobul gradat e mai bun pentru fete ovale, iar cel carre e mai bun pentru cele mai patratoase. Dar acum depinde de ce iti place tie, eu ti-as recomanda bobul gradat. Acum depinde, tunsoarea carre normala (adica cu par lung) este potrivita, intr-adevar, pentru fetele ovale, dar la bob este altceva.
Sper ca te-am ajutat!
Salveaza poze de pe internet cu cele doua si mergi la un salon unde crezi ca este bun din orasul tau si cere informartii chiar de la stilist. Ei isi stiu treaba si stiu sa aprecieze mult mai bine la ceea ce te va prinde bine la trasaturile fetei. Uneori am mers cu pozele luate de pe net fie pentru tuns sau vopsit si m-am lasat pe mana stilistului, am contat pe acesta ca stie mult mai mult decat mine, chiar daca mie mi-ar fi placut o tunsoare anume.
Sincer in locul tau nu as face alegerea asta, si eu am ales sa ma tund asa, la inceput mi-a placut dar dupa regretam, imi voiam parul meu lung inapoi; asa ca l-am lasat sa creasca, acum sunt tunsa in V si imi sta super... Eu zic sa te gandesti mai bine inainte sa faci asta, dupa aceea vei avea mult de asteptat pana iti va creste parul!
Sa imi spui si mie ce decizie ai luat! Pupicii
Am parul pana la umeri acum, il am scurt din clasa a 8a si acum sunt a 11a, am avut parul si pana la nivelul maxilarului, niciodata nu mi-a parut rau ca mi-am tuns parul lung, care era pana la fund.Imi statea oribil, pentru ca nu avea volum si imi scadea din inaltime, ceea ce la 1, 53 e rau + ca toate persoanele care ma cunosc mi-au zis ca imi sta mai ok cu parul scurt + la asta ca nu imi place lung