| skulls1 a întrebat:

FUNDA! SAll am o problema inestetica si am doar 10 ani! Am o groaza de par pe corp(membre) si ce sa fac? Nu pot sa ma epilez imi e cam rusine sa o intreb pe mama daca pot.IN ultimi 3 ani nu port fuste sau pantaloni scurti sau treisferturi, vara inca mai merg cu pantaloni lungi.Va rog helpp meeee.

Răspuns Câştigător
| Crystynyk1 a răspuns:

Foloseste o crema pentru epilat(fa-ti curaj si intreab-o pe mama ta, nu i nimic foarte grav)Dar totusi sa nu te preocupe prea mult aceasta problema SI eu aveam par pe picioare la 10 ani dar l am lasat pana la 11 si m am epilat (adic am intrebat-o pe mama). Daca te VA lasa foloseste o crema cu ALOE VERA.

9 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

O frate, doar pentru ca ai par pe picioare si maini refuzi sa porti fuste si pantaloni scurti? Si mai ai si 10 ani! Daca te gandesti ca esti anormala e normal, fiecare om e diferit, si nu cred ca la varsta asta ar trebui sa iti faci asa mult griji pentru. look! Stai linistita, nu se uita nimeni la tine cu lupa.Si daca tii asa mult, ia-ti o lama venus, e cel mai usor de folosit si nu doare deloc.Dar eu zic sa stai asa esti okwinking

| karrry9999 a răspuns:

Crema si lama nu sunt cele mai bune solutii crreste foarte repede benzile depilatoare sunt foarte bune si creste parul intr-o luna eu foloesc si sunt multumita de preferinta ia veet dor putin dar.ai grija trebuie trase foarte repede

| chocolate_1698 a răspuns:

Am trecut prin asta.am aproape 11 ani si 11 luni si ma epilez de prin toamna.mama ta nu vede?! a mea vede(prea mult). este dureros insa la picioare nu foarte tare(sub genunchi). incearca sa vb cu mama ta si gasiti o rezolvare. daca la mustata nu ai f mult nu merita sa te chinui. iar nu merita epilatul daca ai parul blond

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimbare de sex

| iulioara a răspuns:

Si eu am aceeasi varsta si aceeasi problema. Intreaba-ti mama. E un semn de maturizare. Pana la urma tot m-am facut cu crema epilatoare sau efectiv cu bigul de barbirit barbati

| miki_9255 a răspuns:

Mergi la o consultatie.inca esti mica organismul e inca in formare, toate glandele sunt de capul lor.si de ce sa iti fie rusine sa ii spui mamei tale? nu ai de ce. daca aveti o relatie f buna chiar nu ai de ce.fiind micuta e indicat sa folosesti crema e rapida hidrateaza pielea si nici nu doare. cand mai cresti poti sa iti cumperi un epilator sau sa folosesti benzi de ceara.nu iti zic de salon ca nici eu nu frecventez prefer sa ma fac singura asa m`am obisnuitthinking trebuie sa te simti bine in corpul tau indiferent de varsta:*

| Pufiskate a răspuns:

In primul rand as incerca sa vorbesc cu mama. Nu-i spune direct ca vrei sa te epilezi. Spune-i ca ai vrea sa porti lucruri mai scurte dar ti-e rusine pentru ca ai pilozitatea foarte vizibila pe membre. Poate te ajuta si te sustine sa te epilezi. Si, oricum, ca varianta nu stiu daca ai altceva decat epilatul.

| tnxforthemms a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa-ti faci atat de multe griji. La urma urmei ai doar 10 ani. Dar daca tot vrei sa "scapi" de par, eu zic ca ai putea vorbi cu mama ta ca sa-ti recomande o metoda de epilat. Alta solutie nu cred ca este.

| Ruxii_4761 a răspuns:

Incearca crema depilatoare, sau lama big grin