Eu eram satena inchis si nu s-a prins cu niciun nuantator M-am vopsit permanent.
Nuantatorul afecteaza parul, insa nu atat de mult ca si vopseaua permanenta, e posibil sa mai cada...depinde de fiecare tip de par, de cat de "puternic" e
eu am avut de la palette
dupa parerea mea nu o sa prinda roscatul pe brunet
Helaw.am sa iti raspund eu ca am incercat. deeci. Nu se vede roscat in niciun caz. are doar o tenta la soare.Se observa putin.atata tot. ca sa te faci roscata trebuie sa te decolorezi.tadamm.si pentru decolorare iti arzi tot parul. daca vrei sa iti faci ceva poti sa iti faci cateva suvite la coafor. daca nu, du-te acolo si intreaba ce poti face in situatia ta.succes.
Buna dragutzo! Si eu sunt bruneta, zilele acestea m-am facut roscata cu nuantator de la Kallos. Culoarea se va prinde dar nu va fi prea intensa. Parul meu este acum cicolatiu. Asteptam rezultatele. :*
Daca esti vopsita brunet nu o sa-ti prinda roscat, iar daca esti natural bruneta o sa-ti prinda prea putin-nu o sa se observe-. Pentru un vopsit de la o culoare inchisa la o culoare deschisa trebuie sa folosesti un decolorant si dupa VOPSEA COLORANTA, nu nuantator. Nuantatorul prinde decat de nuante de blond si saten deschis. Sper ca am fost de ajutor si daca iti e frica ca o sa se deterioreze foloseste o masca de par cu efect reparator o data pe saptamana, mai ales daca ai firul de par subtire.
Da, il aecteaza. iar nuantatorul nu tine mult.
eu zic sa te duci la orice farmacie, si sa o intrebi pe farmacista daca are acea vopsea rosu castellani ( este o nuanta de rosu-roscata, intr-o sticluta care este bazata pe ierburi, si nu dauneaza parului.)
Nuantatoul nu afecteaza parul, ba din contra. Si eu sunt bruneta si am incercat si eu sa-mi deschid parul cu un nuantator saten spre roscat. Mi-a iesit parul mai inchis decat il aveam, in niciun caz mai deschis. Nuantatoarele se folosesc pentru a accenta nuanta pe care o ai sau pentru a o inchide cu cateva tonuri, in niciun caz pentru a deschide.
Foxyyyy întreabă: