Pai eu procedez in felul urmator: masca facuta din malai si ulei de masline se amesteca si se da pe fata spalata cu apa calduta, fara sapun, adica se pune pe fata si faci masaj in sens circular dar evitii zona se sub ochii ca e foarte sensibila, masajul il faci cam 3-5 minute, nu exagera ca te ranesti, indepartezi masca cu apa calduta si dupa aplici alta masca facuta din bicarbonat de sodiu si apa calduta inmoi capatul unui prosop moale sau o discheda demachianta si aceiasi procedura masaj circular pe toata fata cu masca asta te poti apropia de mai mult de ochii, stai cu ea pe fata cam 5-10 minute dupa care te speli cu apa calduta si imediat cu apa rece pentru a inchide porii.Eu mai dau pe fata cu o felie de rosie /cartof crud, adica sterg fata cu el si dupa ma spal pe fata cu apa nici calda nici rece.
Si dupa asta aplic o crema hidratanta normala, si am tenul foarte fin si curat. Daca vrei sa deschizi culoarea o felie de lamaie in locul celi de cartof /rosie.
Pentru ochii comprese cu ceai de plante nu conteaza de care e, dar sa fie rece, sau vesnicele felii de castravete, iar pentru buze eu le frec cuo periuta nu foarte aspra in fiecare zi, dupa le sterg cu o discheta demanchianta imbibata in apa si aplic crema normala hidratanta pe ele sau strugurel depinde ce e mai la indemana in momentul respectiv.
Asa procedes eu cu fata mea, masca cu bicarbonat e destul de eficenta pentru cosuri si impuritati, pentru punctele negre nu stiu ce sa zi deoarece nu am probleme de genu, nici cu cosurile nu am imi apar 2-3 cosuri pe luna in cele mai rele cazuri, eu folosesc metodele aceste si crede-ma sunt mult mai multumita de ele de cat alte produse care costa o avere.
La masti o sa simti o usoara senzatie de usturime, dar foarte mica, deja de la a 3a oara nu o mai simti deloc.
Freci usor fata cu tarate de grau inmuiate in apa dupa care te clatesti cu apa calduta.
RockAddicted întreabă: