| BloodyBlade a întrebat:

Funda TPU!Buna,am o problema(din nou) Deci...Vreau sa ma impac cu fostul iubit dar nu stiu cum.E mai complicat.Adica eu sunt putin cam "nebunatica" ca sa spun asa.L-am iubit mult si inca-l iubesc.Cand s-a despartit de mine i-am scris si o poezie(mda si mie mi se pare stupid acum) dar n-a luat-o in seama.Apoi era gelos pe prietenul meu.Dupa i-am bagat id-ul cel nou intr-un alt id al meu si m-am dat drept o alta fata.Si-a dat seama ca sunt eu dar am negat tot.Mi-a cerut sa-i trimit poze,nu i-am trimis si mi-a dat ignore.Cand ne intalnim pe strada se holbeaza la mine ca si cum ar spune:"Ma urmaresti?Ce vrei sa-mi faci?",alteori se uita atat de insistent si nu pot sa fac nicio miscare fara ca el s-o vada.Ieri ne-am intalnit dar nu l-am putut saluta pentru ca venise un vecin.Azi ma duceam la magazin si el tocmai venea de acolo dar a luat-o pe scurtatura(cred ca nu voia sa se intalneasca cu mine,cred ca ma evita).Apoi am fugit la magazin,iar dupa ce am iesit din el am alergat ca o nebuna pe drumul cel lung in speranta ca il voi ajunge.Surprinzator am ajuns inaintea lui.Daca mai stateam putin cu siguranta am fi fost fata in fata dar...Apoi am traversat strada si el se tot uita dupa mine,iar cand m-am uitat si eu in spate,a intors repede privirea si si-a plecat capul in directia cealalta.Sunt sigura ca data viitoare voi reusi sa-l ajung la timp dar problema este ca el face parkour si freerunning si iese tot timpul din casa iar eu nu stiu la ce ora sa ies si nu-l pot "urmari"pentru ca deja crede ca-l urmaresc!Iar cand e cu prietenii lui nu-l pot saluta fiindca mi-e rusine si stiu ca nu mi-ar raspunde!Ce sa fac TPU?Ce sa-i spun daca reusesc sa ma intalnesc fata-n fata cu el?(P.S.:au trecut 6 luni de cand ne-am despartit)(va rog nu raspundeti la misto chiar am nevoie de ajutor)Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!

Răspuns Câştigător
| MMadalina a răspuns:

De ce vrei sa te intalnesti cu el? Daca te evita nu e clar ca nu mai vrea sa te vada? Unde iti este demnitatea?

Bafta!happy

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Din cate spui, ca se uita lung dupa tine, asta inseamna ca inca ii mai pasa si in sinea lui nu a trecut peste despartire. I-ai facut ceva ce nu poate ierta, si se pare ca nu vrea sa treaca peste. De asta e si gelos cand te vede cu altcineva. Chiar daca esti tu mai nebunatica asa, eu zic sa nu mai alergi dupa el, ca daca e sa fie al tau va fi, nu trebuie sa cersesti iubire. Nu forta lucrurile, pentru ca daca faci asta e posibil sa va despartiti din nou. S-a produs o ruptura intre voi, care nu cred ca se mai poate reface. Orice dezamagire ramane in suflet. Poti incerca sa vorbesti cu el, atunci cand va intalniti, ca sa te convingi prin felul in care vorbeeste cu tine, daca ar vrea sa va mai impacati sau nu. Trecand deja 6 luni, in care nu s-a intamplat nimic, ma indoiesc ca s-ar intampla acum. Bafta!

| BloodyBlade explică (pentru IsabelaIssa):

Si ce-i pot spune cand ne intalnim pentru ca, chiar nu stiu...dar te rog sa fie ceva simplu ca sunt sigura ca o sa ma blochez si n-o sa fiu in stare sa spun prea multe?

| IsabelaIssa a răspuns (pentru BloodyBlade):

Hmm. pai ce sa zic. ca ideile iti cam vin pe moment big grin il saluti, poti sa il intrebi "ce mai face prietena ta, ca am auzit ca ai ", si el cum poate nu are, o sa fie curios de unde ai auzit zvonul asta si o sa te intrebe. apoi ii spui ca era o gluma sa te asiguri ca e singur tongue Nu stiu ce sa zic, eu improvizez pe moment, nu imi fac scenarii si de asta imi e greu sa iti spun. Daca ai id lui de mess sau ceva mai incearca sa comunici cu el acolo. Vezi daca inca mai e suparat pe tine, eventual intreaba-l asta. Oricum, nu incerca sa pari disperata. happy

| IsabelaIssa a răspuns (pentru BloodyBlade):

Sau il poti intreba daca mai e suparat pe tine, asa cum am zis, si daca zice ca nu, il poti invita la o cafea si stati de vorbawinking Daca zice ca e suparat, atunci intreaba-l ce poti face sa ii treaca happy

| spintEE a răspuns:

L-ai inselat cumva cand ai fost cu el?