De ce vrei sa te intalnesti cu el? Daca te evita nu e clar ca nu mai vrea sa te vada? Unde iti este demnitatea?
Bafta!
Din cate spui, ca se uita lung dupa tine, asta inseamna ca inca ii mai pasa si in sinea lui nu a trecut peste despartire. I-ai facut ceva ce nu poate ierta, si se pare ca nu vrea sa treaca peste. De asta e si gelos cand te vede cu altcineva. Chiar daca esti tu mai nebunatica asa, eu zic sa nu mai alergi dupa el, ca daca e sa fie al tau va fi, nu trebuie sa cersesti iubire. Nu forta lucrurile, pentru ca daca faci asta e posibil sa va despartiti din nou. S-a produs o ruptura intre voi, care nu cred ca se mai poate reface. Orice dezamagire ramane in suflet. Poti incerca sa vorbesti cu el, atunci cand va intalniti, ca sa te convingi prin felul in care vorbeeste cu tine, daca ar vrea sa va mai impacati sau nu. Trecand deja 6 luni, in care nu s-a intamplat nimic, ma indoiesc ca s-ar intampla acum. Bafta!
Si ce-i pot spune cand ne intalnim pentru ca, chiar nu stiu...dar te rog sa fie ceva simplu ca sunt sigura ca o sa ma blochez si n-o sa fiu in stare sa spun prea multe?
Hmm. pai ce sa zic. ca ideile iti cam vin pe moment il saluti, poti sa il intrebi "ce mai face prietena ta, ca am auzit ca ai ", si el cum poate nu are, o sa fie curios de unde ai auzit zvonul asta si o sa te intrebe. apoi ii spui ca era o gluma sa te asiguri ca e singur Nu stiu ce sa zic, eu improvizez pe moment, nu imi fac scenarii si de asta imi e greu sa iti spun. Daca ai id lui de mess sau ceva mai incearca sa comunici cu el acolo. Vezi daca inca mai e suparat pe tine, eventual intreaba-l asta. Oricum, nu incerca sa pari disperata.
Sau il poti intreba daca mai e suparat pe tine, asa cum am zis, si daca zice ca nu, il poti invita la o cafea si stati de vorba Daca zice ca e suparat, atunci intreaba-l ce poti face sa ii treaca
DaciaRomania întreabă: