anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA + VOOT!
Buna! Am mari probleme cu parul. Il am tot despicat si ars. In fata, aproape de frunte mi se ridica fire de par scurte ca arata foarte inestetic. Mentionez ca aveam parul ondulat, dar acum e un dezastruu! Nu demult m-am tuns, dar parul si-a recapatat vechea forma. Am cumparat samponul HairX de la Oriflame si balsamul Wash & Go pentru par degradat, dar fara solutie!
Imi vreau parul inapoi!
Ce pot sa fac ca sa isi recapete "tineretea"?
Remedii naturale sau fara multi bani.
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Ulei de cocos sau masca de par cu ulei de masline, ou, miere si zeama de lamaie.
funda?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| whitepearl a răspuns:

Buna,iti recomand placenta de la kallos, cea in ambalaj verde, rezultatele o sa le vezi chiar dupa prima spalare, se aplica, o lasi 30 min pe par, apoi clatesti cu apa calduta, insa la clatire nu folosi apa din abundenta, mai lasa putina pe par.O sa vezi ca parul nu o sa se mai 'electrizeze', o sa ramana fin si usor de descalcit.Se gaseste si in saloane, este la kg si costa aprox 15-16 lei. Dupa spalare iti recomand sa nu usuci imediat parul, mai poti sta cu un prosop in cap vreo 20-30 min pana se absoarbe apa cat de cat, apoi cu o perie si un feon il poti aranja cum doresti. Sper ca ti-am putut fi de folos!happy

| Sw33t20 a răspuns:

Http://www.imagineamea.info/? s=par+despicat uite aici cateva sfaturi care iti vor fi de folos