Sigurat este ceva la oferta si mai ales ca este o firma cunoscuta asa cum este rowenta ar trebui sa til cumperi daca iti doresti. Iti spun eu ca nu o sa ai nici o problema si daca sunt probleme iti schimba produsul cu altul daca mergi cu el in maxim 48 ore. Dupa 48 de ore atunci doar ti-l repara cu ajutorul garantiei.
De pe ce site vrei sa iei. Eu in ultimul iau de pe site-uri cu reduceri si am cumparat multe produse ieftine, dar la niciuna nu am avut nici o problema.
Pe nici un site..am cautat pe net si trusa asta am gasit-o la altex
Daca ai gasit la Altex atunci nu ai nici o problema ca eu si familia mea cumparam electrocasnice de multi ani si nu am avut nici o problema. Acum sunt ceva probleme cu frigiderul de la Altex, dar a trecut 10 ani, iar garantia a fost pentru 3 ani.
Da dar eu ma gandesc ca la banii asta-i adica 170 e putin ..adica totusi o trusa de coafat ar trebui sa coste mai mult..eu la asta m-am referit
Da dar eu ma gandesc ca la banii astia adica 170 e putin ..totusi o trusa de cofat ar trebui sa coste mai mult..si ma gandesc ca la banii astia nu e asa buna.
De exemplu am un aparat luat de la altex cu garantie..si e cu touch screen si s-a zgariat un pic ecranu..aore mi-l face daca il duc? ma costa bani?
Sigurat este ceva la oferta si mai ales ca este o firma cunoscuta asa cum este rowenta ar trebui sa til cumperi daca iti doresti. Iti spun eu ca nu o sa ai nici o problema si daca sunt probleme iti schimba produsul cu altul daca mergi cu el in maxim 48 ore. Dupa 48 de ore atunci doar ti-l repara cu ajutorul garantiei.
Georgian1992 întreabă: