Buna!
Cele mai bune plăci de îndreptat părul sunt Remington.
Sora unei colege are placa asta şi câteodata îşi îndrepta şi ea părul cu această placă şi îl avea foarte drept.
Cel mai bine ar fi să alegi Remington 9950 sau orice alt model ce aparţine acestei firme!
Remington (acum nu stiu care e asta 9950 ) dar eu mi-am luat una la un mil si e ff buna.Cutia e neagra cu roz.
Ghd sunt cele mai bune. Dar dintre Braun es2 si Remington s9950 eu as alege-o pe a doua.
Buna Mia, mie mai mult imi place Braun ES2 o prietena de-a mea are, si intreta destul de bine, dar daca imi permiti sati mai dau un sfat si placa Eltron EL1631 este foarte eficienta,intreapta repede,nu ai probleme cu ea,si este si foarte simplu de lucrat cu ea. sper ca te-am ajutat cu citeceva, deacum este alegerea ta, bafta.pa :*
Eu am Braun Satin Hair de 4 ani si indreapta in continuare ca in prima zi.Am dat 2mil jumate si acum e tot la pretul asta.Merita toti bani, indreapta foarte bine
Am avut una de la Braun insa acum nu mai indreapta si as vrea sa-mi iau alta si nu stiu daca sa-mi iau iar de la Braun : Braun ES2 sau ES3. Se spune ca este foarte buna.
Braun ES2, ES3
Remington
Sau Rowenta Respect
DaciaRomania întreabă: