anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! Zice-ti-mi si mie niste produse din astea cosmetice si vreau mai multe autobronzante dar fara sa fie cu sclipici si alte nebunii, nu vreau de alea, sa fie mai natural asa si sa fie bune. da-ti-mi niste site-uri de unde pot comanda sau niste nume cum se cheama daca folosesti asa ceva.si sa fie faine adica sa tine cam mai mult de 5-6 ore pe zi.si la urma puteti sa-mi da-ti si restul de cosmetice ce mai ramane din categoria aia. Mersi!

4 răspunsuri:
| Pirkko a răspuns:

Vrei un produs natural? Crema de pantofi... De altfel, banuiesc ca tu o folosesti deja, nu?

| Larisa_8916 a răspuns:

Gfh.

| Adelee a răspuns:

Pai poti incerca autobronzantul de la Nivea varianta spray, nu de ''manjesti'' toata si iti da un aspect de bronz natural.
Iti recomand de asemenea din ce am incercat eu fondul de ten de la VICHY, intra asa frumos in piele si iti lasa pielea neteda si catifelata.Ca si demachiant poti folosi DOINA este foarte ieftin si foarte bun.
Foloseste pudra de la Miss Sporty si luciu de la Rimel.Sunt foarte rezistente.happy

| elaBelLa a răspuns:

Poti incerca spray-ul autobronzant Bioderma (il gasesti in farmacii) este foarte bun si o alta recomandare ar fi produsele Piz Buin.