| valentinna95 a întrebat:

FUNDAA! Cu ce sa ma fac inghinal? Fara durere si sa se rareasca parul.

Răspuns Câştigător
| adelinna21 a răspuns:

Nu cred ca este epilare inghinala cum vrei tu. Ceara e cea mai buna.dar numai sa te faci la salon.suferi maxim 5 minute.doare doar putin la inceput, pentru ca ia "grosul". stiu ca nu e tocmai raspunsul pe care il asteptai.dar epilarea cu ceara o recomand pentru ca si eu ma fac la salon si sunt multumita de rezultat

2 răspunsuri:
| Yasemyn a răspuns:

Hey,sunt enorme metode te a de epila inghinal...

Te poti rade pur si simplu cu ajutorul aparatelor cu lame (desi nu este foarte recomandat caci activeaza cresterea firului de par) sau poti folosi crema depilatoare care va ofera o piele fina doar pentru cateva zile, insa in functie de pilozitatea fiecaruia. Insa, pentru o epilare „de durata", ceara este... formula numarul 1 a verii.
Optati pentru o ceara calda si impartiti-o pe mici zone. Incepeti cu partea exterioara a bikinilor pentru ca sa va obisnuiti cu durerea si cu senzatia de usturime. Dar de asemenea, veti stii si pana unde trebuie sa epilati, in functie de cata parte lasati descoperita.
Treceti peste zona care urmeaza a fi epilata o bucata de vata imbibata in alcool. Aplicati putina pudra de talc caci va va proteja pielea si va face epilarea mai putin dureroasa.
Aplicati ceara pe o singura bucata, cat mai fin posibil.
Daca ceara este calduta, aplicati o banda de material pe deasupra (sau daca este calda asteptati sa se raceasca) si trageti in sensul invers cresterii firului de par.
Treceti din nou o bucata de vata imbibata in alcool sau lotiune tonica usor alcoolizata.
Faceti dus cu apa calduta si hidratati-va pielea cu o crema hranitoare (mai hidratanta decat laptele de corp obisnuit).
Nu va expuneti imediat la soare pentru ca nu veti face decat sa agresati pielea, care deja a fost sensibilizata.
Atentie: nu trebuie sa va panicati la micile pete rosiatice (puncte) care va apar! In mod normal, ele dispar dupa 24 de ore, de aceea este indicat sa va epilati seara si cu cateva zile inainte de a merge la un eveniment sau... la plaja.

Bafta

| SweetChildOAxls a răspuns:

Ai putea incerca cu crema depilatoare (sper ca am scris bine). aia nu doare, doar ca ai nevoie de vreo doua ture daca ai parul destul de des.