Eu is coafeza asa ca iti zic eu.Parul se decoloreaza oricum ar fi culoarea parului.Daca nu esti vopsita deloc iar parul tau e natural nu-ti recomand decolorarea, deoarece vei ajunge sa fi alba la par.Te poti vopsi deoarece pe parul natural prinde orice nuanta de vopsea. Daca esti bruneta vopsita atunci cand te vei decolora vei iesi o nuanta de aramiu, portocaliu. Daca cumva la radacina ti-a crescut cativa cm de par si acolo ai culoarea ta naturala, cand te vei decolora unde e culoarea naturala adica la radacina vei fi alba.Deaia daca vrei sa te decolorezi mai intai vopsesteti tot parul si urmatoarea saptamana decoloreaza-l ca sa nu ramai alba la radacina.Cu cat nuanta parului e mai deschisa cu atat decolorarea va iesi mai deschisa. Daca esti satena vei iesi mai blonda si daca esti blonda vei iesi alb aproape, depinde de cazuri.Eu nu iti recomand decolorarea pentru ca distruge parul foarte tare, doar daca cumva esti bruneta si nu mai ai rabdare sa-l lasi sa creasca si vrei sa ajungi la blond. Exista decaparea, e exact ca decolorarea dar nu distruge asa parul deoarece oxidantul nu are concentratie asa mare, singurul dezavantaj e ca nu deschide asa tare ca decoloratul.Dar daca esti bruneta si vrei sa fii satena e cel mai indicat.Vei iesi un portocaliu dar te poti vopsi una doua si iti vei lua un saten si iti va iesi asa. Daca esti saten si vrei blonda tot decapajul te va ajuta si vei iesi mai blonda.Decoloratul deschide mai tare, atat e diferenta numai ca distruge foarte tare parul, il arde si acesta nu va mai arata ca inainte.Sunt cazuri in care la unele persoane le-au cazut parul in locurile in care s-au decolorat.Eu zic sa mergi la salon si sa-ti faci o decapare poti citi pe google despre ea.Iar daca tot vrei decolorare sa nu te faci acasa. Sfatul meu pentru ca nu esti profesionista si o sa-ti distrugi parul.Plus ca la salon se lucreaza cu produse profesionale. Sper ca ti-am fost de folos.Si ai grija de parul tau, e cel mai important la o femeie. Funda?:X
Depinde de culoarea naturala a parului tau. daca este foarte negru o sa se faca cel putin un saten, iar daca e mai deschis se va face blond. depinde si de cat timp tii decolorantul pe par.
Acum cativa ani cand juca nationala m-am facut si eu dar cu Decobes parca...am stat cam o ora si ceva cu el in cap si mi-a iesit blond platinat... iar eu sunt saten spre brunet.
Aaa si am uitat.Depinde si de decolorant, de puterea lui de deschidere.O sa gasesti de 3 de 6 de 9 si de 12 care e cel mai puternic.Acesta se foloseste de obicei la brunete ca sa deschisa tare.Dar sfatul meu e ca decat sa te afci o data cu 12 mai bine te afci de 2 ori cu cel de 6. Dar ti-am zis du-te la salon daca vrei sa iesi bine.La decapaj foloseste decolorant de 1, 9 amestecat cu apa sau de 3 in unele cazuri.Mult mai slab care nu distruge parul aproape deloc.