Prima rochie cu pantofi negrii. tu te mai asorta chiar asa. din cap pana in picioare aceeasi culoare.
Imi place prima tinuta. A doua e cam cumintitca pentru majorat. Insa la prima as alege alta culoare la pantofi si poseta. poti opta pentru un plic si pantofi negri. asa parca esti prea roz
Rochita roz imi place atat de mult!
Deci e absolut superba! Materialul respectiv este cel mai la moda vara asta, deoarece da un aer simplu, dar in acelasi timp elegant!
Pantofii roz sunt foarte super! Ai observat ca majoritatea sandalelor sunt cu bretele? Eu am o pereche de sandale cu multe bretele, pe gri. Sunt super!
Rochita cealalta, cand dau site`ul imi da,, Internet Explorer cannot display the webpage!''
Dar oricum nu as opta pentru tinuta cu pantofii mov, deoarece nu imi plac pantofii! Materialul ma deranjeaza, si mi se par cam demodati pentru un majorat. Ceva mai,, nou'' cu bretele chiar merge, deoarece, sa fim seriosi, suntem in 2010 (daca nu sunt eu prea in urma)!
Deci roz! (avand in vedere ca e o tinuta nici deloc eleganta, dar nici foarte eleganta. Superba!
Nu vei arata bine deloc. NICIODATA sa nu te imbraci intr'o culoare in tot corpul. Ce iti zic astia sunt numa' aberatii...intreaba pe cineva care are putin habar in domeniu vestimentar si iti va zice la fel.
Eu cred ca cea de-a 2 tinuta. Mi se pare mai eleganta.mai draguta. Mie una imi place mai mult.Petrecere placuta
I rochita imi place mai tare, e mult mai finuta si sexy, e super, din suflet tio spun!
Prima tinuta este mai frumoasa, si pentru un majorat. Cealalta este mai potrivita pentru un bal, un banchet, ceva elegant!
Bafta si distractie placuta!
Draga mea, toate cele 4 obiecte sunt foarte sic si elegante; cel putin mie imi plac mult; singura obiectie este ca pantofii sunt prea aceeasi culoare cu rochitele! as spune ca, mai degraba, accesoriile sa fie din alta gama; fetita mea(7 ani)a ales rochita fucsia!
distractie placuta!
A doua ţinută mi se pare absolut superbă. Şi rochiţa şi pantofii îmi plac mult.Eu pe aceea aş purta-o.
Distracţie plăcută!
Primii pantofi cu a 2a rochita. nu inteleg de ce toata lumea crede ca daca ai o singura culoare pe tine inseamna ca esti asortata fii inventiva si joaca-te cu culorile...
Sincer mie imi place rochita de pe linkul` al 2-lea si si pantofii de pe linkul` al 2`lea. funda?
Prima tinuta.
E prea faina rochia =p~. La fel si pantofii:*
Distractie placuta
Imi place prima rochie si pantofii doar ca ar trebuie sa fie negrii nu tot roz
succes
Desi nu prea imi place mie rozul. cea roz (prima rochie) si cu pantfii sunt mult mai frumoase:X
Rochita :http://www.envy.ro/......avvy-11484
pantofiori :http://1.bp.blogspot.com/......90+ron.jpg
Cred ca o sa-ti placa!
fundita?
Prima:X:X:X:X...Sigur iti va sta bine...
Ai niste gusturi faine...
Distractie placuta!
Bafta!:*
kalakkas întreabă: