| smaranda97 a întrebat:

FUNDAAAA! eu am parul cu foarte mult volum, des, si firul de par este in zig-zag, nu ondulat. acum il indrept, dar se indreapta foarte greu si imi ia mult timp. stie cineva un produs care este f bun, profesional, din comert, nu conteaza pretul sau daca nu se gaseste in romania, care sa il indrepte si sa il lase fara volum deloc pentru ca ca nu il mai suport si nu stiu ce sa ii mai fac. multumesc frumos.:*

Răspuns Câştigător
| oanaamaria a răspuns:

Buna, si eu am parul cu foarte mult volum si e cret. Sincera sa fiu am incercat mai multe produse, insa nu functioneaza, nu sunt bune. Iti sugerez sa folosesti un balsam pentru tipul tau de par, un balsam care sa-l mai "imblanzeasca", de la Dove sunt foarte bune. O alta solutie e sa ti-l dai scu spuma de par, cat timp e ud, iti va sta cret, foarte dragut. Cea mai convenabila solutie este insa tot placa de par! sper ca ti-am fost de folos:**, fundabatting eyelashes?

2 răspunsuri:
| o0oSoRiiNaoo a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.straight face. uneori il indrept cu placa dar cum ai spus si tu imi ia f mult timp. De cele mai multe ori il las asa cum e el. Desi e cam dezordonat si altele. Sau il prind in coada. Nici eu nu stiu ce sa fac cu el! angryangryangryangryangryangryangry

| o0oSoRiiNaoo a răspuns (pentru o0oSoRiiNaoo):

Si eu am incercat multe balsamuri. dar nu au fost deloc de ajutor. Tot ce faceau ele era sa le dea si mai mult volum si sa nu stea in nici un fel! angry