| xdIoanaBuzilaxd a întrebat:

Fundita!:* Am 11 ani, merg pe 12 si mi-au aparut cosuri pe fata! Si sunt foarte urate! Cum pot scapa de ele pana incepe scoala? Remedii naturiste vreau! Nu prea vreau sa ma dau de acum cu creme deoarece consider ca sunt cam mica! Plizz! Cum pot sa scap de ele pana incepe scoala? Funda:*:*

Răspuns Câştigător
| Art a răspuns:

Cu coaza de lamaie, se usuk in cateva zile...la mine merge...si daca nu merge o sa-ti treaca cu timpul pentru ca esti la pubertate si e normal.si eu am avut si imi treceau cu coaja de lamaie dar nu facea miracole in asa fel sa nu mai am chiar deloc, dar era f folositor se vedea diferenta.

bafta:*

6 răspunsuri:
| candydream a răspuns:

Pai ai grija ca prosoapele sa fie sterile, sapunul sa fie lichid, redu din produse precum fondul de ten.Si iti recoman sa folosesti argila.Stai cat srie pe pachet cu ea pe fata si apoi o intepartezi.Argila e naturala si are efect. O gasesti cam la orice magazin.
P. S. Daca zici ca sunt urate aplica masca de argila mai des.

| Sheridanx a răspuns:

Pana incepe scoala.cam greu. Eram de varsta ta cand mi-au aparut si abia dupa cativa ani am scapat. Oricum, daca nu vrei creme, atunci incearca un gel de curatare sau lotiunea tonica de la Elmiplant ( de la farmacie ). Daca nu, incearca la plafar. Am auzit ca mastile cu capsuni sunt bune.Incearca si cu afine.
Bafta.

| kolcov a răspuns:

Ingrijesteti mai mult fata happy, ia de ex un prosop freca sapanul de prosop o parte unde sa tii palma, si dupa aceea iti dai pe fata

| elementz a răspuns:

Nu stiu daca poti opri.Acu mergi spre adolescenta si te maturizezi. Du-te la medicul de familie si intreba sigur au ceva solutie.
Succes!

| stryder a răspuns:

Daca ai impresia ca poti sa scapi de ele in 2 saptamani laughing))) te inseli. Acum intri la pubertate te vor tine cativa ani deci un remediu fara creme nu se poate iar daca tu consideri ca nu te poti da cu creme la varsta asta imi pare rau. Bafta!

| stryder a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca, cremele nu sunt ca fardurile sau mai stiu eu ce, nu afecteaza cu nimic tenul pe viitor