1.Incearca sa faci sport de camera, sa stii ca are efect, 15-30 de minute in fiecare zi merge!
2. Dupa cunostintele mele pistrui nu mai pot aparea, ei sunt de la mama natura si..cam atat.
3. Uite o crema...fond de ten de la Garnier, este foarte bun http://www.garnier.ro/_ro/_ro/bb-cream/index.aspx iti face pielea fina si nici nu iti dai seama ca este crema/fond de ten.
4.Parul trebuie tuns, macar o data la 2.3 luni altfel nu mai creste. Poti incerca sa iti impletesti seara parul, il lasi pana dimneata folosesti putin fixativ si arata superb, dar nu granatez ca o sa tina, dar daca vrei sa faci o pauza de la ondulator si placa e perfect(ai putea sa iti faci spic)
5. Dupa parerea mea...nu te mai da cu rimel daca tu spui ca ai genele lungi, o sa fi mult mai naturala si este perfect, sa stii ca aici depinde si de ce mascara folosesti, mai bine iti cumperi unu scump si bun, cu pensula subtire!
Sper ca te.am ajutat.Numai bine!
In legatura cu pistrui,daca vrei sa scapi de ei, un leac babaesc pe care mama l.a incercat si a mers, primavara cand se taie via, cu apa ce curge de la vie, poti sa te speli pe fata cu acea apa si vei scapa de pistrui
ralucaizabela12 întreabă:
kalakkas întreabă: