Pai si eu aveam probleme mari cu cosurile si punctele negre. Dar de cand folosesc de la avon Clear Skin. Sunt multe : batoane, creme, geluri, lotiuni etc. Pentru diferite probleme alte tenului.
Bafta!
Foloseste crema Aur Derm pe baza de mimoza, smirna si propolis. O poti cumpara de la orice farmacie naturista. Dispar semnele si albeste tenul.
Iti recomand niste sapunuri speciale pentru cosuri.si pentru prevenirea lor.costa cam 10-15 lei, dar merita
E mai simplu si ieftin: ia 3 aspirine,macinale,punele intr-un pahar,pune spirt peste cat sa acopere praful, amesteca, apoi imbiba o bucata de vata si da pe fata unde ai cosuri si pistrui si lasa 15-20 de minute si eu am avut problema asta pana acum vreo 2 saptamani.p.s fa tratamentul acesta de 2 ori pe saptamana si dupa ce ai stat 15-20 min cu masca aceasta spala-te cu sapun:* sper sa iti fie bun si tie:*
Stiu ca daca te dai des cu fond de ten in locul unde ai cosuri,peste ceva timp dispar si nu vor mai aparea,apoi incearca produse de la AVON pentru pistrui si cosuri,sint chiar bune,si poti bea anticonceptionale,chair daca nu e cazul, dar dispar cosurile, fara sa ramina semne. fundita. sper ca te-am ajutat
Hei. Sa incep. deci. Prima oara te speli bine bine cu sapun pe maini. Dupaia te stergi cu un prosop curat. iei un catel de usturoi il tai in feliute mici iar cu partea zemoasa ungi usor pe cosuri. Lasi acea masca 3-4 ore sau toata noaptea ..Si in cateva zile dispar. Dar sa te speli in fiecare dimineata cu apa iar noaptea sa-ti pui un prosop curat pe perna. Sper ca am fost de ajutor Bye `bye >
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute