| MarcelinoPanivino00 a întrebat:

Fundita! Credeti ca se merita un pierce in buric? E vara si urmeaza sa plec la mare.

Răspuns Câştigător
| anonim_4545 a răspuns:

Si eu am vru sa-mi fac dar am zis ca o las pentru la iarna ca m-am documentat mai bine si am vazut ca daca iti faci pierce trebuie sa il ingrijesti foarte mult si o perioada de timp nu i voie s mergi nici la strand.Cam 3 luni, si pana atunci trece vara. Sfatu meu ii sa mai astepti putin si il faci in toamna-iarna sai aiba timp sa se vindece pana vara viioare pentru ca dureaza mult.Intre 6 si 12 luni.Si eu is de parere ca aratasuper bine:X daca ai un abdomen plat te-as sfatui sa-ti faci ca ii super.Bafta:*.
Fundita?big grin

9 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Din cate stiu dupa cel faci nu ai voie sa inoti vreo 3 luni sau ceva de genu... oricum se poate infecta si doare destul de tare si e deja demodat mai degraba farahappy

| Roxy a răspuns:

Pai merita deoarece e sexihappy
E si un pic dureros cand til facisi dupa aceea o perioada trebuie sa te imbraci incet cu grija ca sa nu se agate in hainehappy
Daca vrei sa ti-l faci cu cateva zile inainte sa pleci la mare e cam riscant deoarece o sa faci baie in apa sarata si poti lua tot felul de infectiihappy
Dar se merita sa iti faci un pierce acolo:X
Take Care!:*

| Roby67 a răspuns:

Merita numai daca vrei sa iti strici vacanta la mare.

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Toate fetele au pirce in buric chatterbox
E demodat.

| Ponk a răspuns:

Nu... te poti infecta urat de tot si la mare te poti agata de umbrele, poate intra nisip la rana, mai bine nu te risca :*

| biankaby a răspuns:

Se merita dar nu cred ca e momentul potrivit mai ales daca mergi acum la mare. Eu mi l-am pus in iarna pentru ca ii trebuie vreo 6 luni sa fie vindecat complet, nu vroiam sa ma risc la vreo infectie si cred ca nici tu nu vrei. Deci sfatul meu e sa mai astepti macar pana trece vara sa te poti bucura de el anul viitor. Plus ca daca il pui acum o sa-ti cam strici buna dispozitie la mare cu ~micile~ dureri si riscul foarte mare de a te infecta. Mai ai putina rabdare e spre binele tautongue sper ca ti-am fost de folos. PS. Daca totusi il faci, anunta-ma si pe mine cat de rau sau de bine a fost. Pentru ca 3 ani la rand am fost tentata sa-mi fac si n-am avut curajul din cauza motivelor de mai sus... PUP

| ella4k a răspuns:

Merita eu am e destul de frumos doar ca la toti reationeaza diferit la mine de exemplu e tot ok si nici o infectie.mai si astia de aici daca nu aveti nu ma idati raspunsuri daca nu stiti

| luuu :) a răspuns:

Eu zic ca da! da mai sexy is ale in sfarcuri!

| Ana_4328 a răspuns:

Nu, nu cred ca se merita.Tot aceeasi o sa ramii cu sau fara pierce

Întrebări similare