| maya_8507 a întrebat:

Fundita. cum este forma de clepsidra a corpului? eu nu am norocul sa o am dar sora mea mi se pare ca da. totusi nu are sanii marithinking dar are umeri bine dezvoltati si partea de sus dezvoltata cu toate ca are sanii mici. deci e silueta de clepsidra sau nu? laughing

Răspuns Câştigător
| madalinaioana2008 a răspuns:

O femeie cu trupul in forma de clepsidra are o talie bine definita, bust si solduri proeminente, acestea din urma fiind egale ca latime. Acum depinde...hee hee in general fetele inalte si slabe nu au parte de formehee hee dar nu trebuie sa dispere nimenihee hee are, dupa parerea mea silueta in forma de triunghi inversat daca spui ca partea de sus e mai dezvoltata. Silueta in forma de clepsidra e considerata cea perfecta si de la orice silueta se poate crea impresia de silueta ideala:* trebuie doar sa porti haine pentru silueta ta. gasesti pe net destule sfaturi:*

3 răspunsuri:
| raluca48 a răspuns:

Forma de clepsidra o ai atunci cand ai o talie bine definita mai ales, dar tine si de greutataea pe care o ai, si in ceea ce prieveste forma de clepsidra o surori tale nu stiu dar daca nu este foarte solduroasa si cu umeri foarte lati e posibil

| denisutza_4237 a răspuns:

Mai sunh nu ma pricep
winking

| maya_8507 explică:

Nu am mentionat ca soldurile si picioarele sunt dezvoltate iar talia e subtire numai ca nu are sanii mari