Nu inteleg de ce dau sfaturi aici cine nu are habar.
Eu am cercel in bucirc si sincer chiar nu doare, daca vei merge la salon no sa simti absolut nimic.
Dupa aia iti va recomanda o crema te dai cateva luni si totul va fi perfect.
Numai dati sfaturi din auzite care nu stiti
Sa nu iti fie frica, chiar no sa te doara
Ahh ce bine ca am primit un raspuns bun Daar am auzit ca puroieaza ceva de genuul?
Prima data iti va da cu un sprei care va amortii locul si atunci va baga acul dar crede-ma NU VEI SIMTI NIMIC! eventual doar o piscatura mica de tantar dar in 5 minute trece durerea aia, eu iti recomand du-te la un salon sa ti-l faca sunt oameni cu experienta si doar la ei iti pot recomanda ca nu te va durea deloc.Nu te lasa pe mana prieteniilor sau la ocazii din astea ca risti sa faci o infectie foarte urata.
Deci stai fara griji vei vedea ca in cateva minute te vei alege cu un cercel superb! dar ai grija dupa aia foloseste crema de galbenele sa dai in locul respectiv timp de la luna 2 si e indicat ca acum tot vine vara sa stai la soare cu burtica se va vindeca si mai repede si natural:*
Mersii frumos, esti draguta
Bună.
Doare un pic mai tare, poți face infecție, nu te sfătuiesc, dar decizia finală îți aparține.
Pa, pa.
Depinde unde ti-l faci, daca ti-l face cineva neautorizat te alegi si cu durede si cu infectie. Daca te duci la ceva salon sau chiar si la circa ...Arata superb vara
Bună!
Nu îţi recomand, deoarece poţi face o infecţie urâtă, normal că o să te doară, decizia ta!
O zi bună!
Eu mi-am dat pirce in buric acum vreo 2 ani, nu mi-am dat "pe viu", ci am facut o injectie cu xilina, nu doare deloc!
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: