| bbubby a întrebat:

Fundita:-s. va rog ajutati-ma. uf deci eu am avut parul foarte cret, mi l am distrus indreptandu ma cu placa( timp de 3 ani) si acum am taiat o gramada din el. sta ciufulit sau undulat nici decum cret... se ingrasa repede. ok. bun. am renuntat la placa. a trecut o luna de cand no mai folosesc crying si tot undulat sta si f urat... stie cineva o metoda de a-l face la loc (fara bigudiuri, sa fie cret natural ca inainte)

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Naspa. O sa dureze un timp pana cand parul o sa se regenereze. Nu te astepta sa se faca cret prea curand. Foloseste samoane pentru. hidratarea parului ca herball essenced- hello hydration si f'ati multe masti de par dara ai grija sa nu contina ou deoarece oul o sa faca parul sa devina gras.

2 răspunsuri:
| Luissa123 a răspuns:

Sa il lasi sa creasca.cu timpul cand va mai creste cred ca se va face la fel ca inainte.

| Andreea19Alina a răspuns:

Complicat...fa-ti o data pe saptamana o masca naturala din ou si ulei de masline, o sa iti regenereze parul, o sal fotifice si o sa aiba un aspect sanatos! mai cauta pe internet masti din astea sau poti sati cumperi ulei de ricin! am auzit k este foarte foarte bun si foarte ieftin!