Buna! Inghinal costa in jur de 40lei, depinde si de salon, depinde de ceara folosita daca este cea traditionala sau e de unica folosinta si depinde daca vrei inghinal-contur sau inghinal-total.
Pudra de talc da, o gasesti in farmacii sau la raioane cu produse pentru bebelusi si costa pana in 20lei.
Acum am ramas cu rusinea: din cate am inteles, cand mergi la epilat inghinal la salon, nu ramai complet dezbracata, prima data te epileaza sa zicem pe partea dreapta, iar partea stanga ti-o acopera cu un prosop. Oricum cosmeticiana de acolo isi va da seama ca esti mai micuta si va sti ea cum sa-ti vorbeasca cat sa te faca sa te simti in largul tau si sa scapi de inhibitii. Eu zic mai bine sa mergi singura, ca altfel o s-o ai si pe prietena ta pe cap acolo, iar in loc sa discuti cu prietena cat timp cosmeticiana isi face treaba, ai putea discuta chiar cu ea, asa o sa incepeti sa va intelegeti si nu o sa ti se mai para chiar asa dubioasa treaba cu epilatul si dezbracatul. Succes !
Mulți înainte. Aceeași părere o am despre crema respectivă...
Da, pudra se găsește în orice farmacie.
Prețul pentru epilat...bla bla, depinde de salon, oricum, nu e cine știe ce.
Cât despre rușine, ar trebui să mergi cu o prietenă, dacă consideri că te simți mai bine în pielea ta. Și stai liniștită, nu ești prima și nici ultima pe care o vede tipa de la salon. O să fie tot o femeie, cel mai probabil mai tânără, deci nu e vorba de rușine. Plus de asta, vei fi acoperită în mare parte.
Te vei obișnui...dar asta, dacă decizi s-o faci cu ceară. E foarte bună pentru că scapi de tot, trage tot până te omoară de durere, însă poți sta liniștită a 2a zi, are „efecte" mai bune decât bigul sau crema depilatoare.