Hei, pai eu folosesc servetele demachiante de la Nivea sau laptele demachiant de la Garnier - depinde ce am mai la indemana. Despre produsele de la avon am in general o parere buna. Folosesc de obicei creioanele dermatograf pentru ca imi place cum fac, rujuri, oje-au culori dragute si farduri/fond de ten
Cu un servetel pe care il ud cu apa si am o parere foarte buna despre produsele de la avon. Mi-am luat rimeluri luciuri de buze spary-uri pentru corp si toate sunt bune iti recomand si tie sa comanzi de acolo.
Imi indepartez rimelul cu ajutorul uleiului de masline. Cat de Avon.Ei bine,sunt si unele produse bune (aici ma refer la parfumuri, la lotiune de corp, la oje ), dar sunt si unele nu prea bune. Oricum cred ca Avon se axeaza mai mult pe parfumuri si aici ma refer la spumante de baie, sampoane, geluri de dus.Si cred ca mai depinde si daca produsele respective iti priesc.
Ma demachiez cu ulei de masline, e mult mai bun decat toate demachiantele pe care le-am incercat si nu e nici plin de chimicale.