Uite care e sfatul meu. Cum am slabit eu. Am fost dintotdeauna slaba dar in ultimul an m-am ingrasat de la atata mancare nesanatoasa. Eu te sfatuiesc sa mananci doar salate (cu ulei de masline, fara branza sau alte adaosuri), fructe si din cand in cand un peste slab sau carne fiarta sau la gratar(eu am ales pui). Te asigur ca o sa slabesti rapid si usor. Fructe si legume crude poti manca cate vrei. Dupa ora 19 nu ai voie sa mai mananci nimic. Apa multa si ceai neindulcit si o sa ai un succes garantat. De asemenea ai putea sa faci sport. Orice fel de sport. Dans, jogging, abdomene. Orice. Te pup:*
E usor. Incearca sa-ti schimbi ritmul metabolismului, si astfel vei arde mai repede grasimile. Poti realiza acest lucru, mancand mai putin, dar mai des. Daca reusesti sa faci si 30minute de sport pe zi, este perfect. Poti incerca sa faci fie 30minute de jogging, aerobit, sau alte exercitii care iti plac. Important e sa fie 30 minute de efort fizic, relativ intens. Pe langa faptul ca vei slabi, te vei simti si mai bine, si vei fi mai plina de energie. Eu am incercat ( si continui seara de seara, doar ca 1h, 1.5h, sa fac forta - in comparatie cu felul cum eram inainte, acum ma simt mult mai ok, mai "in putere" si nu numai ).
Stiu ca suna a reclama sau ceva de la televizor, dar la mine merge de minune ( desi dupa o vreme ai sa te plictisesti si ai sa vrei sa renunti - ceea ce am facut si eu nu de putine ori - dar cheia e sa continui ). Multa bafta
Mananca mai putina paine...mananca fructe sau nu multeptr ca si de la alea te poti ingrasa si fa sport sper ca te-am ajutat succes
Hai sa iti spun cum am slabit eu (involuntar ce-i drept). aveam aproximativ 53 kg si am ajuns la 47 in nici macar o saptamana. cum am reusit? din pacate m-am certat cu prietenul si ne-am desp. am plans continuu noptzi si zile la rand... si uite asa. si contrar a ceea ce se spune despre slabitul rapid nu, nu m-am ingrasat la loc (sau mai rau). ba chiar din contra: mai bine de 3-4 luni am tinut cura de ingrasare (mancam non-stop) si abia am reusit sa ajung la 49kg. uite vz? si rapid si eficient. dar decat asa mai bine nu
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: