| IrinaAniri a întrebat:

Habar n-am cu ce sa ma imbrac in prima zi de scoala, intru a opta. oare pantalonii scurtii cu colanti sunt prea de strada? vreau cat mai multe propuneri. si inca o intrebare legata de scoala, voi va machiati? eu anul trecut ma dadeam cu rimel si cu creion de ochi iar uneori si cu eyeliner, oare e prea mult?

9 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

E prima zi de scoala, ar trebuie sa mergi putin elegant.
Blugi/pantaloni negri, un tricou alb cu un imprimeu ceva si un sacou, iar in picioare pantofi/tenisi.
De machiat nu stiu ca nu-s fata, dar multa bafta in orice caz!

| Soowhaat01 a răspuns:

Pai, ai putea sa te imbraci asa :

-O rochita [ daca e cald ];
-Pantalonii scurti cu colanti nu sunt de strada. Si eu mai port asa, mai ales pantalonii de blug cu egari negri iti sta super.Si o bluza galbena, roza sau alba;
-Ori, cu egari simplu si o bluzita mai lunga.

Eu nu am ce sa comentez la rimeluri sau astea. Intru in a 5-a, dar dupa parerea mea, nu este mult. Doar sa nu te certe profesorii.

Sper ca te'am ajutat.

Bafta!

| DWDT a răspuns:

1. Daca e cald, nu are rost sa iti iei si colanti. Pantalonii scurti ar merge cu un tricou larg si lung bagat in pantaloni.
2. Da, e prea mult. Rimelul si gloss-ul sunt de ajuns pentru clasa a 8-a.

| AndruţHere a răspuns:

O pereche de blugi skinny negri, si cu o camasa sau o bluza alba cred ca este ok.

| ღÐeeaĠoneČrazyღ a răspuns:

Fii tu, cum esti de obiciei.Un rimel, creion sau eyeliner nu cred ca e prea extravagant.Atata timp cat esti decenta nu cred ca e nici o problema legata de tinuta ta.Succes in noul an scolar!

| naty696 a răspuns:

Pai pentru prima zi de scoala pantaloni scurti cu colanti nu e prea ok. Ia-ti si tu o fusta cu o camasa sau o pereche de blugi stramti cu o camasa. Imbracate mai festiv e prima zi de scoala :d Si referitor la machiaj cu remel poti sa te dai dar nu excesiv si cu creion de ochi si eyeliner poti sa te faci doar sa nu fie foarte strident, traseaza o linie cat mai subtire. Sper ca te-am ajutat :*

| karina554 a răspuns:

Heii, i-ati o rochita dar sa nu fie in culori neon si o pereche de pantofi ca doar treci pe a opta. Rimelul si creionul de ochi sunt ok. Lasa o impresie buna profesorilor la inceput de an. Si eu sunt oricum in aceeasi situatie. sper sa-ti fi fost de ajutor :*