| Julio a întrebat:

Hai salut. Urmăresc acest site de o vreme dar nu prea am avut ocazia sau interesul sa postez pana acum. Am 24 de ani și la fel ca multora dintre băieți de altfel. Ma confrunt cu o problema. Precum mulți dintre voi, îmi doresc și eu sa am o barbă nu exagerat de deasa dar acolo cât de cât. Mai ales ca forma o am deja dar nu am toate firele dese și uniformizate. Am citit pe mai multe site-uri despre uleiul de ricin. În mare parte. doar avantaje. Am întrebat chiar și personal câteva prietene și mi l-au recomandat. Dacă sunt pe aici persoane ce folosesc acest ulei și au avut rezultate garantate in decurs de o luna sau câteva luni, chiar va rog sa îmi lăsați și mie răspunsul. Sa știu dacă merita sau nu sa aplic acest ulei. Seara în general înainte de culcare, după un duș fierbinte îl aplic, spre a fi și tenul mai umed de la aburi, respectiv. Porii din piele mai deschiși spre a absorbi amestecul mai bine. Orice părere, opinie și sugestie sunt bine venite. Nu știu cum e treaba cu funda dar va dau și de aia dacă merge.

2 răspunsuri:
| ALGator a răspuns:

Încearcă. Nu riști, dar mă îndoiesc că dă rezultat.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Daca nu reusesti cu ulei de ricin incearca cu minoxidil 5%, se pare ca are efect.