| nyoentox2002 a întrebat:

Hai salutare.
Cineva care a folosit de asta, e buna sau e teapa?
https://vm.tiktok.com/ZGJEnPMvj/

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu exista creme sau solutii magice care sa iti elimine porii.Toate persoanele alea au un filtru aplicat in rezultatul de dupa, ca sa para wow si sa cumpere lumea.Deci e teapa.

| Frank51 a răspuns (pentru dullcat):

Nu porii sunt eliminați, ci punctele albe/negre. Porii de pe piele sunt de fapt o glandă care secretă țesut adipos, nu ai cum să scapi de o glandă/organ al corpului.

On topic, cremele pot să înmoaie pielea și să facă extracția punctelor mai ușoară, deci s-ar putea să fie reală treaba, chiar dacă ei exagerează acolo.

| dullcat a răspuns (pentru Frank51):

Evident.Nu am spus asta, insa m-am legat de titlul ala clickbait.Stiu ce sunt porii.Totusi, majoritatea acestor produse, probabil cel mai comun fiind plasturele pentru nas, targeteaza porii si filamentele sebacee (acestea nu trebuie scoase) care sunt adesea confundate cu punctele negre.

Produsul din video e o masca, nu o crema.Chiar si asa, nu se curata punctele negre daca ai pielea inmuiata, ci trebuie indepartate mecanic, prin stoarcere. Cele mai eficiente impotriva punctelor negre sunt solutiile exfoliante, indeosebi cele cu acizi.

| Frank51 a răspuns (pentru dullcat):

Da dullcat, punctele se scot mecanic, prin stoarcere. DAR, daca crema/masca se lipeste de puncte le trage afara tot mecanic. Nu e ca si cum exista doar o singura metoda pentru a indeparta punctele, sunt n metode, evident toate mecanice.

| dullcat a răspuns (pentru Frank51):

Ok, dar exfolierea cu acizi este o metoda chimica si e preferata fata de altele care lasa agresiuni pielii.

| dullcat a răspuns:

Https://www.amazon.com/......roduct_top ie=UTF8

Ai aici cate recenzii vrei.

Întrebări similare