anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hainele care ajung la second-hand de unde sunt colectate?
Sunt vândute de către persoanele care nu le mai poartă acolo?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Hainele de la SH sunt importante din afara (Germania, Olanda, Belgia, Franta), cumparate la kg sau bucata, cu factura de import si revandute in magazinele din Romania.

Poti sa-ti vinzi hainele purtate la piata de vechituri sau pe FB-ul tau la prieteni, fiindca legal tu nu poti sa vinzi in magazin, fara factura de cumpaare si bon de vanzare.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

O parte din hainele second hand sunt deja folosite, dar se afla in stare buna, spalate, dezinfectate.
Multe haine insa sunt nou-noute, dar adunate de la magazine =depozite la reducerile de sfarsit de sezon sau de stoc.

| gabicoo a răspuns:

Sunt donate!
Ai noștri le vând!

| Aurora99 a răspuns:

Buna! Vand haine, accesorii, pantofi, tot ce am prin dulap si in general tot ce am prin casa si nu imi mai trebuie in stare foarte buna si la preturi accesibile. Majoritatea sunt luate din mall, deci sunt de firma. Altele sunt nou-noute, nepurtate. Am si vintage. Vreau sa scap de ele cat mai repede deoarece nu mai am pic de loc in casa. Orice iti trebuie, da-mi mesaj in privat si iti trimit poze/video pe whapp sau messenger, raspund la orice detaliu. Livrez oriunde in tara. Am experienta cu clientii de 3 ani.Zi faina!