| simonafrumoasa a întrebat:

Hallo! hallo! cum ar trebui sa procedez cu ulei de ricin ca sa dea roade? ar trebui sa il incalzesc sau sa il pun asa? eu as vrea sa il pun in par din seara aceasta de pe la 7. spunatim cu ar trebui sa procedez si sa mi-l pun pe par? si ce sa fac sa nu mi se unga perina? PUP! mersi anticipat!

3 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Pai,ca sa dea roade il ti cat mai mult pe cap, banuiesc ca stii treaba asta, in jur de 4 ore ii ok,acum depinde poti sa-l combini cu petrol,chiar daca ti se pare ciudat si miroase putin nasol,petrolul combinat cu ulei de ricin chiar ajuta la cresterea parului,asa asta era o paranteza. Poti sa-l lasi de exemplu pe timpul noptii,nu-l incalzesti nu nimic,iti dai cat mai mult la radacini,dar si pe lungimea parului, iti faci un coc si eventual iti pui un prosop pe perna ca sa nu se pateze, sau iti iei o fata de perna doar pentru treaba asta, daca vrei sa ti tratament si sa-l faci saptamanal, si atunci o data pe saptamana pui fata de perna respectiva si ai rezolvat-o.

| simonafrumoasa explică:

Cel mai rapid si buna raspuns primeste funda! ajutor rapid sunt disperata!

| aizana a răspuns:

De ce nu-ti cumperi o masca de par de la life carecu ulei de masline care este nemaipomenita, decat sa te chinui atat cu uleiul de ricin, am mai evoluat si noi ca omenire...