| SexySpeed456 a întrebat:

Heeeeeelp! Dau funda.

Am un cos mare in frunte, si as vrea un sfat despre cum sa scap de el, natural dar asta pana maine! big grin Ma ajuta cineva?

Msik.

11 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Pana maine nu scapi, poti doar sa il acoperi cu putin fond de ten sau baton corector!

| SunShine a răspuns:

Incearca fondul de ten...big grin

| Alina a răspuns:

Daca l-ai stors deja, ia un cub de gheata si pune-l acolo si nu va mai fi rosu.

| imyourdestiny2 a răspuns:

Acoperal cu breton iar daca nu ai dati cu fond de ten apoi cu corector nu trece asa de repede curatati fata dati cu crema de galbenele fa masti cu argilabig grin bafta!

| Daliana :) a răspuns:

Daca pui putina pasta de dinti pe el, se usuca si cade big grin Cel putin asa am inteles laughing Poate o sa ramana o pata rosie sau ceva acolo, dar se poate acoperi fara probleme cu fond de ten sau ceva, macar nu mai e "umflatura" acolo big grin

| yanny`s a răspuns:

Incearca sa pui pe un servetel putina sare si sa il pui pe cos... mie imi trece in cateva ore asa... poate da si la tine rezultatetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e o draguta dar e prea increzuta si se urateste

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Te sfatuiesc cand iti mai apare cate un cos sa te dai cu ulei 100% pur de arbore de ceai (tea tree) de la Thursday Plantation.
Eu am avut probleme multe cu cosurile si punctele negre mult timp….si doar asa am reusit sa scap.
Pe un betisor de ureche pui 2-3 picaturi si apoi dai pe cos.
Efectele se vor vedea foarte foarte repede, cosul se usuca si apoi dispare.
Iti mai recomand sa iti schimbi sapunul normal cu un sapun pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai (tea tree) pentru a controla excesul de sebum si pentru a preveni aparatia de cosuri noi.

| benetton a răspuns:

Cred ca daca aplici pasta de dinti pe el, va disparea.se va baga in piele.Eu asa am patit.Bafta

| printzesa_9466 a răspuns:

Da! te ajut eu! cumpara-ti o cutie de ceai de musetele...la plic! fa-ti un ceai, dar nu pune zahar! si te speli cu acel ceai luand o bucatica de vata si dand unde ai acel cos, o sa dispara in maxim 2 zile! crede--ma si eu am facut acest tratament! si dimineata si seara!