Taie-le. Nu poti scapa de ele.
Poti doar sa le dai mai in spate, cu ajutorul unor ustensile speciale.
Sau cu apa+sare+ulei si te ungi, pentru unghii frumoase.
Succes.
Si eu am aceeasi problema ca tine. De fiecare data cand cresc putin mai mari, se rup sau ''se cojesc'' ca sa spun asa. E destul de nasol. Din ce am mai vazut pe net, exista un intaritor de unghii, ca un fel de lac cu care iti dai si iti protejeaza si remediaza unghia. Personal, nu am gasit nicaieri si nu am folosit, nu stiu daca merge, dar poate gasesti tu si-mi spui si mie daca functioneaza. Sper ca te-am ajutat macar un pic. Succes!
De cuticule n-ai cum sa scapi definitiv, le tai si ele cresc la loc, au rolul de a proteja radacina unghiei sa nu pateasca ceva si sa pierzi unghia. de rupt se rup toate cand sunt mari, e normal, sansele sa le agati in cate ceva sunt destul de mari. cele false tin mai mult ca sunt de plastic si-s mai rezistente. daca chiar ti se pare ca se rup degeaba poate fi si o lipsa de calciu sau de vitamina A, poate sa-ti faci niste analize. uite si aici niste informatii interesante http://www.eva.ro/......-4128.html
Buna pentru cuticule exista un forfecel special sau un betisor tot special.iar despre unghii nu au cum sa iti creasca de 10 cm. sa fim seriosi. plus de asta incearca cu lamaie.tai o feliuta si te dai pe unghiute..astepti 5 10 minute..si te speli pe maini
DaciaRomania întreabă: