| Antonya_5505 a întrebat:

Heeeeelp! Mi-am pus parul pe bigudiuri pentru prima oara, iar cand l-am desfacut Surprize! nu era cum ma asteptam sa fie...adica mi-a iesit usor pleostit.Credeti ca daca ma dau cu spuma o sa fie mai bine? Astept sfaturi.

Răspuns Câştigător
| moodyblues a răspuns:

Deci exista tipuri de par ce nu se incretesc asa de usor.ca al meu.cremele/spumele sunt proaste si scumpe. te invat ceva.
ca sa iti iasa cum doresti trebuie sa ti-l pui de umed in bigudiuri sau cozi mici(cum le zice...)dupa care ti-l dai cu otet(pana dimineata nu va mai mirosi.promit eu). ti le poti scoate cand ti s-a uscat parul de la spalarea de ieri
mai trebuie sa stii ca daca folosesti otet iti va creste mult mai repede (mie nici nu mi-a mai cazut)

6 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

SI mie mi s-a it asta prima oara si am fost tare dezamagita. ca ma chinuisem o noapte intreaga sa dorm cu elesad si tot asa pleostite imi stateau. nu am avut ce sa le fac. mie nu mi'au stat cu spuma... ca le dadusem iainte.asta probabil din cauza ca am parul drept de la natura. prea dreptlaughing si greu. habar nu am. mie nici nu ondulatorul nu mi; au rezistat... decat vreo oralaughing

daniela
| daniela a răspuns:

Pai in primul rand cu spuma se datea inainte, suvitele prinse in bigudiuri trebuiau sa fie cat mai mici si cu cat coborai din mijlocul capului spre baza bigudiul trebuia sa fie cat mai mare Mai inearca o data si stai cel putin 4-5 ore cu ele in cap.

Răspuns utilizator avertizat
| DianaLostInDreams a răspuns:

E posibil.Incearca pe o suvita mai intai si strange usor suvita cand intinzi spuma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indreapta parul si apoi mai incearca o data.

| ionika a răspuns:

Buna! Eu zic sa folosesti ceva prescris de un vanzator poate se pricepe sau ce zice mama daca se pricepe. Dar in niciun caz nu folosi spuma.Este toxica, si nu prea buna pentru par. Ti-l face urat spuma.Multumesc mult pentru raspuns chiar o sa intreb membrii cublului cum trebuie sa-l numim.